Van olyan weboldal (magyar), ahol össze tudok állítani egy egyedi kerékpárt számomra? Vagy ilyet csak üzletben lehet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 18:53
1/12 anonim válasza:
Üzletben, egyedi árajánlat alapján.
2/12 anonim válasza:
Háát próbáld meg az eBike.hu , rugalmasak . Kérdezz rá emailben ügyfelszolinn milyen elképzelésed van és lehet az aktuális akciós árakon felépítik . Kerékpárgurut is . Drága lesz az új gyáriaktól, érdemes sokfelé érdeklődni mind markaboltban forgalmazoknál .
3/12 anonim válasza:
Magyar biztos nincs. Angolból van pár, pl. [link]
4/12 anonim válasza:
nincs!
szedd össze mi kell és küldd el mondjuk az ebike.hu-s srácoknak.
vagy üzlet
a nellát ajánlom!
6/12 anonim válasza:
5!
A kommentedről ordít, hogy reklámozod ezt a hulladék oldalt.
(A Nellában pedig 15 éve nem jártam, mert bicskanyitogató stílusuk volt.)
Ha van is ilyen oldal, akkor is érdemesebb boltban, személyesen intézni az ilyeneket.
Annyi féle szabványvan már. hogy laikusként nem tudsz összerakni egy bringát. Elég csak a 1x, 2x, 3x váltások láncvonalára gondolni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. jún. 14. 08:42
8/12 anonim válasza:
Akkor minek teszed fel a kérdést, ha mindent jobban tudsz, 6-os...??????
9/12 anonim válasza:
Online rá lehet kérdezni webáruházaknál az adminoknál tételesen a kinézett cikkekre melyek passzolnak , adnak tippeket megoldasokat is .
10/12 anonim válasza:
#8!
Talán mert nem én tettem fel a kérdést. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!