Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt ajánlanátok?

Milyen kerékpárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék új kerékpárt vásárolni.

Férfi cross trekking. Nagyjából 200-250 ezer forint környékén.

Napi szintű használatra lenne munkába járáshoz, illetve néha túrázni, Budapest - Velence útra, stb.

Amiket néztem:

Cube Nature

[link]

Merida Crossway 20 2022

[link]

Giant Roam 2/3/4

Kellys Cliff 90

[link]

KTM x-life road

[link]

Ezek közül melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg ezeken kívül mást ami szerintetek jobb lenne?

Előre is köszi a segítséget.

ma 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Sárvédő, csomagtartó legyen, ha rugós első villája van akkor az lockolható legyen, egyébként sokkal jobb a sima villa, aszfalton fogsz menni úgyis. Ha meg nem, hát nem fogsz belehalni.

Pénzed eleve behatárolja a választékot, azon belül a dizájn megint szubjektív, így azt vedd meg amelyiknek a színe a legjobban tetszik és Armando nem akarja majd ellopni.

ma 09:06
 2/5 MGéza ***** válasza:
80%

"Sárvédő, csomagtartó legyen"

Crosst akar venni, nem trekkinget, vesz hozzá ha akar. Én is jól elvagyok ezek nélkül, eső ellen van vízhatlan nadrágom, cuccot viszem hátiban.

Nézzük a jelölteket:

Villa nagyjából egál mindnél csoda nincs, csak a szokásos Sr suntour air.

Kellys: Kedvelt márka Magyarországon, de a Tourney/Altus váltási hibrid elég eltántorító és túlárazott ebben a kategóriában. A Tektro fékrendszer elmegy, de olcsóbb hidro kategória.

KTM: Magasabb kategóriából lett leértékelve, az Altus/Acera 3X9 váltás már biztatóbb. A fékek Shimano Altusok, a Shimano hidro család belépő szintje, vegyes tapasztalatokat hallani róla.

Giant: Acera/Alivio, Tektro fékek, árához képest talán a legjobb ajánlat. A váz kicsit nagyobb, illetve 29' montikra hajaz inkább mint cross-trekkingre.

Cube: Egyedül ez a gyártó és a KTM közöl súlyadatokat, hm, kötve hiszem hogy egy cross 14,4kg-t nyomna, a KTM-bél megadott 13,5kg-t is sokallom, szerintem egyszerűen átmásolták a sima trekking variánsról az adatokat. A váltórendszer tűrhető, alap hidro tárcsafékrendszer.

Merida: Majdnem ugyanazt leírhatnám mint a Cube esetében.

ma 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Mindegyik jó választás lehet,jó lenne kipróbálni.

Én a KTM vagy Cube mellett döntenék.

ma 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, a szokásos márkabuzulás.
ma 18:31
 5/5 MGéza ***** válasza:

#4: Milyen "márkabuzulás"? Itt egyik sem kisebb név igazán a másiknál, talán csak a Kellsy lóg ki lefelé, de felszereltségében is.

Az előző válaszomhoz hozzáteszem, hogy a Giantnál a Roam 2 felszereltségét néztem, a 4 nagyon alap gép, én nem venném.

ma 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!