MGéza kérdése:
Shimano HB M595 első aggyal mi teljesen kompatibilis?
Figyelt kérdés
Minden webshop kínálatában néztem, de már kifutott. A szerelő szerint a kónusszal illetve tengelyre illeszkedő belső gyűrűvel(rotor mount cover??) vannak gondok. Szóval arra gondolok hogy rendelek egy teljesen kompatibilis első agyat és abban biztosan csereszavatosak a szükséges alkatrészek. Milyet vegyek?2021. jún. 1. 12:28
1/4 anonim válasza:
Ennek így nem sok értelme van.
Egy tárcsafékes első agy 5-6 ezer forint kompletten. Persze át kell fűzni a kereket, de...
Ha nagyon elszánt vagy, akkor itt egy oldal ahol kapható, és van egy kompatibilitási lista is, hogy melyik agyakhoz stimmel
Ez meg egy adatlap az agyad alkatrészeiről.
A Shimano kódszám szrint keresheted őket
2/4 A kérdező kommentje:
Hm, a PDF-et megtaláltam, néztem kompatibilis agyat is, HB M6000-et. Ha jól látom a cikkszámokat leszámítva teljesen ugyanaz. Nem is drága.
2021. jún. 1. 13:30
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Nos felhívtam őket, pontosabb ők miatán közölték hogy véletlenül a kínálatban ragadt, de nyugodtan vehetek szerintük HB-M6000 agyat ami gyakorlatilag ugyanaz. Hát akkor ennyi, azt berendeltem.
2021. jún. 3. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!