Véletlenül wd 40 ment a fékemre,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fog a fék, de nem amennyire kellene. :(2021. máj. 31. 17:19
11/19 anonim válasza:
Ugyanaz a troll pontozgatta le mindet. Várhatod, hogy értelmeset hozzászóljon, csak unalmában ezzel szórakozik. Nem kell vele foglalkozni.
12/19 anonim válasza:
Kicsit húzdbe a féket és úgy tekerj pikk-pakk leég.
13/19 A kérdező kommentje:
Megmostni és törülgetni próbáltam de nem lett sokkal jobb a helyzet. Holnap veszek féktisztítót majd. Köszönöm a válszokat
2021. máj. 31. 20:12
14/19 anonim válasza:
Ha nem csak a tárcsára ment rá akkor tényleg csak féktisztítóval fog lejönni
(ha csak arra ment eredetileg,akkor is fékeztél azóta szoval mindegy:/ )
15/19 anonim válasza:
Ui.: A féktisztítót zárt térben inkább ne használd, mert legalább olyan gyúlékony mint a benzin, és sokkal jobban párolog is
16/19 anonim válasza:
Bármilyen aromás oldószer megteszi.
Hígító, vagy körömlakk lemosó is.
17/19 anonim válasza:
Off: a láncot fújtad, vagy hogy került oda wd40?
18/19 A kérdező kommentje:
Igen a láncot fújtam (vagyis a kazetta legkisebb fokozatát) mert éppen takatítottam és már kevés volt a flakonban és elszóródva fújta. Kicsit későn vettem észre hogy itt valami nem oké
2021. jún. 2. 05:58
19/19 anonim válasza:
Ja ok, azt hittem azzal kened :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!