Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Használt kerékpárt vásárolnék,...

Használt kerékpárt vásárolnék, de alig értek a bringákhoz. Kérhetek segítséget?

Figyelt kérdés
Az internet népéhez fordulok, mert nem akarok túl sok pénzt fizetni valami olyanért, ami egy hónap után megadja magát alattam. Valaki ránézne a hirdetésre, ami felkeltette az érdeklődésem?

2021. máj. 24. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor tudod meg mi az a jo bringa - ha valaha az eleteben van szerencsed felulni egy jo minosegu gepre. Nem is lehet elmondani a kulonbseget!
2021. máj. 24. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Én letudom írni a kúlönbseget.

Első mindg az alacsonyabb minőseg a 2. A magasabb.

Pedáll.--

Katt

Racsni:Grrrrrrrr.

Sssssssss.

Váltás:Brrr Drrrr Prrrr csőrrrr grrrrrrr.

Ptt sssssss.

Fék:hhhhhssss. Esetleg olyan nyikorgás hogy beleremeg a hegy.

Hsss.esetleg olyan nyikorgás hogy beleremeg a hegy.

2021. máj. 24. 17:54
 13/16 anonim ***** válasza:
#8 a deore fék,nem váltó. De egyébként mint fék csak ajánlani tudom
2021. máj. 25. 14:06
 14/16 MGéza ***** válasza:
100%

#13: A Deore egy termékcsalád, komplett hajtás, fék, kerékagy is van Deore. Vagy ha nincs akkor ez mi?:

[link]

2021. máj. 25. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:

14#

Igen,bocs hülye vagyok

2021. máj. 25. 17:53
 16/16 anonim válasza:

Szia! Én sem igazán tudtam, hogy használt biciklinél milyen szempontokra kell figyelni, ezért bementem a Decathlonba, és ott a kerékpár részlegen volt egy nagyon segítőkész srác, aki mindent megmutatott, hogy mire ügyeljek, mi hogyan jó, és körülbelül milyen árban van bizonyos dolgoknak a cseréje, ha esetleg már elég ütött-kopott, vagy nem úgy működik, ahogy kellene. Szerintem mindenképpen megér egy próbát.:-) (vagy esetleg valamilyen más bicikliboltban, szervizben)

Illetve Youtube-on KerékpárGuru tett fel egy videót "Használt kerékpár vásárlásnál mire figyelj? Varga Öcsi megmondja! :)" címmel, csekkold azt is hátha segít.

#10 Nem szoktam interneten vitatkozni, de az, hogy egy olcsóbb kerékpárt "szarnak" és "minősíthetetlennek" nevezel, az elég degradáló. Nem mindenki teheti meg, hogy olyan "szuper bringát" vegyen, mint amilyen neked van. Vagy nem tudom.. Lehet próbáltad kompenzálni az erőkifejtésedet egy drágább biciklivel.

Üdv, 21 L

2021. máj. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!