Biciklizni vagy futni szeretsz jobban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 14:52
A kérdező szavazást indított:
Futok inkább!
Mikor melyikhez van kedvem, változó, a körülményektől (időjárás stb.) erősen függ.
Szívesebben biciklizem.
Kommentben kifejtem.
70 szavazat
3/22 anonim válasza:
Dagadt vagyok a futáshoz. Rövid idő alatt tönkretenném az izületeimet vele. Hajtani is szerelni is szeretem. :)
5/22 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy ha edzeni akarok, akkor általában futok, gyakran nincs kedvem, hozzáöltözni a biciklihez. Általában inkább lefutok 10 km, minthogy letekerjek 40-50 km-t.
2021. máj. 16. 19:47
6/22 anonim válasza:
A futásban az a jó, ha hazaérsz vége van.
A biciklizésben az a rossz, ha hazaérsz és vége van.
7/22 anonim válasza:
Most futni, mert rohadtul nincs kedvem újrafűzni a hátsót...
8/22 anonim válasza:
Havazásban futni szeretek jobban. De amúgy egyértelműen a bringa. 6-8 órát nem tudnék lefutni, de bringán nem gond az ilyen hosszabb menet.
9/22 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, nem tennék sorrendet a kettő közé, annyi hogy kézenfekvőbb, praktikusabb nekem a futás, ezért többet futok, mint bringázok.
5:
Igaz én régi, nehéz trekkinggel tekerek, de hasonló intenzitást, pulzust nézve 10 km-t annyi idő alatt futok le, mint hogy 20 km-t letekerek, így én is azt mkndanám, hogy inkább lefutok 10 km-t, mint 50 km-t letekerek, mivel előbbi sokkal könnyebb, rövidebb. Mondjuk csak 10 km-t nagyon régen futottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!