Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri elektromos biciklire...

Megéri elektromos biciklire beruházni?

Figyelt kérdés
Mindenképpen új biciklit szeretnénk venni, ami hosszútávon elkísér minket. Viszonylag sík térségen lakunk, de azért vannak kisebb hegyek. Szeretnénk a kislányunkat is biciklin vinni hátul. Érdemes egy drága elektromos biciklire beruházni vagy teljesen felesleges?
2021. ápr. 25. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs bringátok, akkor sokkal inkább nem javaslom az elektromos bringát! Eddig aki tapasztalatlan volt, az egyenge is, tehát lassan ment. Most pedig bárki tud menni gyorsan, de közben sem kanyarodni, sem közlekedni, sem megállni nem tud.
2021. ápr. 26. 13:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyorsan menni, csak azt gondoltam ha a környező városokba attekerunk, akkor vannak dombok, amiket nem hiszem, hogy segítség nélkül megoldanánk
2021. ápr. 26. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:

20-on évesen néha jöttek velem nem bringás haverok is tekerni. Felmentünk Dobogókőre. Elfáradtak. Pihenni akartak. De az egy 20 km-es mászás!

Nem tudom, hol laksz, de egy-két dombra fel tudsz tekerni.

2021. ápr. 26. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ, adod vagy veszed? Divatból kell, vagy értelme is van.
2021. ápr. 26. 14:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Néhányan nagyon meg vannak keseredve az élettől úgy látom.

A többieknek köszönöm.

2021. ápr. 26. 20:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nem terheli meg a csalad koltsegveteset, akkor miert ne vehetnetek elektromos bringat? Nekem egy sima orszagutim van, de az is masfel millioba kerult es ket eve nem is ultem rajta. Szoval ha megengedhetitek magatoknak, akkor miert is ne?
2021. ápr. 26. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
azt a burzsuj jóéletit
2021. ápr. 26. 21:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a 70 éves apukámnak akartam venni egyet, de közölte velem, hogy örül amíg saját erőből tekerhet... elgondolkodtam végülis 100%igaza van, így magamnak sem vettem.
2021. ápr. 29. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem nagyon találkoztam olyan közúti dombbal, am8n minimális edzettség mellett egy akármilyen váltós bringával ne lenne sima ügy feltekerni.

Néhány út aztán hozzáedződtök és észre sem veszitek...

2021. ápr. 29. 15:05
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon élünk de lényegtelen, kaptam hasznos válaszokat és eldöntöttük már, hogy első körben hagyományos bicikliket veszünk, köszönöm
2021. ápr. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!