Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erröl a...

Mi a véleményetek erröl a szobabicikliről?

Figyelt kérdés

[link]

116kg vagyok jelenleg, étrendemet megváltoztattam és egészségesen étkezem, néhány hét alatt így ennyire mentem le 125 kiloról. Viszont a sport megerőltető számomra még ekkora súllyal. E mellé súlyzó készleten gondolkozok, hogy a felső testemet is mozgassam. A legtöbb felesleg a hasamon van.

Ha tudtok normálisat azt is szívesen fogadom, csak ezt találtam amin elég sok funkció van, programokkal meg stb. És strapabírónak is tűnik videóban.

Gondoltam ez lightosabb ekkora testsúlyhoz. Illetve nemtudom milyen edzés kéne ehhez a súlyhoz.

2021. ápr. 12. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább elliptikus trénert, az mozgatja a felsőtestedet is.
2021. ápr. 12. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:

+ha pasi vagy, márpedig a leírásod alapján én erre következtetek, akkor ilyen sullyal a szobabringák nincsenek éppen jó hatással a prosztatára... nekem konkrétan zsibbadt a műszer tőle...

még egy szavazat az elliptikus trainerre.

2021. ápr. 12. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ennyi pénzt kiadni érte😬 Én 20000ert vettem és nagyon jó, nagyon szeretem és van rajta minden ami kell!
2021. ápr. 12. 23:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Megnézem az elliptikus trainert akkor. Köszönöm.

És igen pasi vagyok. :D Az lemaradt. Köszi a tanácsot.

2021. ápr. 13. 00:04
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
#2 az senmmit nem ér de csináld csak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 13. 00:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem érne, nem adtam volna le vele 50kg-ot...
2021. ápr. 13. 06:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Elliptikus trainer amin pedálozva megnéztem egy-egy csillagkapu részt,

mire kévégeztem az sg1, az atlantiszt, és a universe-t, + belekezdtem kicsit a star trek deep space ninebe... addigra tönkre is ment alattam a decathlonos elliptikus trainer, de közben 135kg-ról 73 lettem.

természetesen táplálkozáson is sokat változtattam.

2021. ápr. 13. 10:38
 8/10 anonim válasza:
Szia! Én a Decathlonosat nem javasolnám főleg nem ekkora túlsúllyal. Nem lesz hosszú életű sajnos. Valamint ha ledobsz még 20 kilót és már könnyebb lesz a mozgás és akár elkezdesz súlyzózni, akkor bukod kb a vételi ár felét. Én használt de ipari gépet javasolnék. Lehet, hogy picit nagyobb költség, de 1 év múlva kb ugyan annyiárt fogod tudni eladni. És ha elromlik, akkor is van hozzá alkatrész. Ezekhez a kínaiakhoz sajnos 0 alkatrész utánpótlás van.... Van cég, aki garanciát is ad a használt gépek mellé. Keresd fel a gym doctor-t. Jó áron és kiváló minőségű gépeket lehet venni tőlük. Sokkal több mindenük van, mint a weboldalon. Érdemes felhívni őket vagy bemenni személyesen.
2021. ápr. 19. 14:42
 9/10 anonim válasza:

Az elliptikus trainer nem mindenkinek válik be. Fóleg nem a túlsúlyosoknak. Az ok: túlsúlyos emberek fizikai erőnlétük általában a béka segge alatt van, és a boka és térdízületeik sem a legjobb formában vannak. Ha egy ilyen állapotban valaki el kezd elliptikus gépen gyalogolni, hamar észre fogja venni, hogy a térdei mennyire kikészülnek, nem az ütődésmentes edzéstől, mert az még a jó oldala ennek a sportszernek hanem annak, hogy térdét hajlítgatja ki-be a teljes testsúlyával amikor épp arra a lábára nehezedik. (a ciklus egyik felében)

Ebből következik, hogy ha úgy akarsz lefogyni, hogy közben ne menjenek szarrá a térdizületeid, akkor akkor válaszd az úszást (a legjobb megoldás, mert az a tested MINDEN izmát megmozgatja ütődés nélkül és a testsúlyodnak csak a töredékével kell számolnia), vagy pedig a gyors gyaloglást.

A gyorsgyaloglás azért 1000-szer jobb a kocogásnál vagy futásnál, mert a gyaloglás minden fázisában mindkét lábad érinti a talajt, tehát a testsúlyodnak csak max. 50%-ával terheled a lábaid, térdeid.

2021. jún. 7. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Úszásnál nekem görcsben áll a nyakam, gyorsgyaloglás meg a világ legbu£isabb mozdásformája... marad az elliptikus trainer :D
2021. jún. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!