Hidraulikus tárcsaféknél ha a hátsó fék teljesen behúzható akkor levegős a rendszer? Első féket max félig tudom húzni.
Jó eséllyel.
Esetleg ha totál keresztben áll a féknyerged a tárcsához képest, az is tud ilyen gumis érzést produkálni. Meg az elöregedett és rugalmassá vált fékcsövek is.
rommá koptak már a fékbetétek szerintem.
A fékkar felkeményedik? Ha levegőr akkor rugózik, nem keményedik meg egy bizonyos ponton
Igen, az lesz. Nekem is ez volt a gondom, amikor a hátsó gumit cseréltem, kerék ki volt véve és akkor még nem tudtam, hogy nem jó nyereggel lefelé szerelni a hidraulikus fékes bicajt. Azóta a hátsó fékkart szinte kormányig lehet behúzni.
Lehet levegőtleníteni a fékkar pumpálásával, de ahhoz le ki kell csavarni a fékkaron az olajbigyó csavarját, rárakni a légtelenítő szett tölcsérjét, bele egy kis olajat és úgy pumpálni amíg légbuborékokat látsz előjönni a fékcsőből.
Gondolom nincs légtelenítő szetted meg olajad, szóval talán egyszerűbb elvinni szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!