Országùtin a fékváltòkar hogyan müködik ?
Figyelt kérdés
2 kar meg 2 pöcök meg van egy nagy meg egy kicsi lánctányèr...Egyszerüen nem tudok rájönni a müködèsère nagyon meg nem merem birizgálni nehogy elrontsak valamit..2021. ápr. 5. 14:33
11/20 anonim válasza:
És pár hónapos bringán nem jutottál el odáig, hogy kipróbáld?... bocs de valami ritka sátgalapos muki lehetsz...
12/20 anonim válasza:
""Sárgalapos nyugi én meg írni nem tudok :D
13/20 A kérdező kommentje:
Mivel Oktòberben vettem meg tèlen nem az volt a legelsö dolgom hogy a váltòt állítgassam..
2021. ápr. 6. 17:24
14/20 anonim válasza:
Miért is?
Egész télen csak 1-2 hétig volt olyan idő, amiben nem nagyon lehet.
15/20 A kérdező kommentje:
Mert télen nem biciklizek...De amùgy nem a segítség az elsö hanem a személyeskedès...
2021. ápr. 6. 18:52
16/20 anonim válasza:
Elhiszem, hogy télen nem biciklizel, csak ez nem egy magától értetődő dolog. Kaptál választ, aminél bővebbel nem tudunk szolgálni. Gondolom már tudod is, hogy hogyan kell váltani.
17/20 A kérdező kommentje:
Még nem annyira de majd megtanulom...
2021. ápr. 6. 19:36
19/20 Wadmalac válasza:
Akaszd fel a bringát szőnyegporolóra, faágra üléssel, tekerd kézzel a hajtókart és váltogass, figyeld, mint csinál.
Amúgy alapvetően az a téma, hogy a fékkar a bringa közepe felé tolva "felvált", első és hátsó is a nagyobb lánckerék felé tolja el a láncot.
A kis kar "levált", tehát a kisebb lánckereke felé pakol.
Ahogy gyorsítasz, a növekvő sebességhez hátul a kisebb, elöl a nagyobb lánckerék felé váltogatsz.
Ha jön a domb és nehezedik a hajtás, hátul a nagyobb, elöl a kisebb lánckerék felé váltasz.
A többi meg majd jön a rutinnal.
20/20 anonim válasza:
én sem bringázok télen...ja nem volt tél...karácsonykor melegebb volt mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!