Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit ajánlanátok?

Milyen biciklit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy skarpea s180 biciklim van, ami számomra elég ócska. Elvittem szervizben 20.000 Ft javítani való volt vele. Jól van, most elvittem aszfaltra egy kb 30km T mire a házunk kapujához értem letört a pedál. Mondom csodás egy bringa. Olyan biciklit keresnék, ami főleg aszfaltra van kitalálva, de az sem baj, ha terepen is megállja a helyét. 170cm magas fiú vagyok. Illetve az ára max ilyen 100.000 Ft.
2021. ápr. 1. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ennyiért nem fogsz kapni jó minőséget!

Egy közepes trekking már 150 fölött van.... És az még mindig csak közepes...

2021. ápr. 1. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Itt ajánlottam párat, de az illető 300e-t szánt rá...

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__1..

2021. ápr. 1. 15:31
 3/11 A kérdező kommentje:
És akkor 150 körüliek milyenek vannak? Akkor legyen drágább, de minőségi, biztonságos, megbízható.
2021. ápr. 1. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg előbb a kerekparcity.hu oldalt , aztán keress rá a Benger Scirocco trekkingre . Alap mtb esetén a btwin 520 105 ezer ...
2021. ápr. 1. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Decathlon, Riverside trekkingek között nézegess.
2021. ápr. 1. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Hmmm hová lett a merida hozzászólásom?
2021. ápr. 1. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 1. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Használtak közt keresgélj, 100körül már azért csodákat is ki lehet fogni, nem árt előtte kicsit művelődni előtte legalább a simano típusok sorrendjét megismerni.
2021. ápr. 2. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem erőltettem meg magam a keresgélessel,m konkretan az első találatom 80-100.000közé mtb

[link]

Teny ez sem egy csúcsmodell, de most rákerestem a te bringádra és felszereltségére... hát a különbseg kb mint egy 90es évekbeli suzuki swift, és egy 2010es subaru impreza

2021. ápr. 2. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: aszfaltra keresett biciklit, te meg egy MTB-t ajánlasz neki? Cross vagy trekking kell aszfaltra, nem mountainbike.
2021. ápr. 3. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.