Jelenleg egy skarpea s180 biciklim van, ami számomra elég ócska. Elvittem szervizben 20.000 Ft javítani való volt vele. Jól van, most elvittem aszfaltra egy kb 30km T mire a házunk kapujához értem letört a pedál. Mondom csodás egy bringa. Olyan biciklit keresnék, ami főleg aszfaltra van kitalálva, de az sem baj, ha terepen is megállja a helyét. 170cm magas fiú vagyok. Illetve az ára max ilyen 100.000 Ft.
Használtak közt keresgélj, 100körül már azért csodákat is ki lehet fogni, nem árt előtte kicsit művelődni előtte legalább a simano típusok sorrendjét megismerni.
2021. ápr. 2. 22:14
9/11 anonim válasza:
Nem erőltettem meg magam a keresgélessel,m konkretan az első találatom 80-100.000közé mtb
Teny ez sem egy csúcsmodell, de most rákerestem a te bringádra és felszereltségére... hát a különbseg kb mint egy 90es évekbeli suzuki swift, és egy 2010es subaru impreza
2021. ápr. 2. 22:26
10/11 anonim válasza:
#9: aszfaltra keresett biciklit, te meg egy MTB-t ajánlasz neki? Cross vagy trekking kell aszfaltra, nem mountainbike.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.