Merida big nine vázam eltörött, szeretnek venni egy új 29es vázat, de neten egyszerűen nem találok vázakat, miert van ez? Hol lehet vázat venni?
Merida talán nem is árul külön vázszettet. Én legalábbis még nem láttam. Itthon szerintem nem nagyon foglalkoznak vele, mert nagyon kicsi rá az igény. Treket találtam Hibike.hu oldalon, de nem szállítható Magyarországra (nem hazai oldal). Itthon egy Treket dobott ki a google:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a hazai forgalmazóval, hátha tud segíteni. Meridát is megpróbálnám azért, hátha szervizen keresztül hozzá lehet valahogy jutni.
uhh nekem is big nájn van, 2016-os. belém tetted a parát! :D
Ilyenkor zavasszal elég kevés a készlet, mindenki is kerékpárt akar venni vagy építeni.
Nyugi, leszorítottak az útról, ahogy zakóztam a vringa valahogx kiesett az útra es aki leszorított az cserbenhagyitt, a mögöttejövő pedig atment a bringan...
Azthiszem beírhatom masodik szülinapnak.
Akkor szerencsés vagy, hogy ilyen higgadt természetű vagy. :)
Eddig nem is tudtam, hogy lehet felelősségbiztosítást kötni kerékpárra. Ráadásul nem is drága. Azt hiszem, hogy én is kötök ezek után. Bár ez esetben ez legkevésbé a te felelősséged, de ez nem fogja vigasztalni azt, aki átment a bringádon. Kár, hogy valószínűleg soha nem lesz meg a pondró, aki fellökött. A lényeg, hogy épségben megúsztad.
Legrosszabb esetben azt tudom ajánlani, hogy áruld ki az épségben maradt alkatrészeket, és vegyél egy új bringát. Vagy ha ezekhez ragaszkodsz, kiárulhatod az új alkatrészeket egy komplett új bringáról. A piaci helyzet most kedvez is ennek. Én is kénytelen voltam közel piaci áron venni újan lebontott Deore M5100 szettet, mert az üzletekben többnyire nem elérhető. Ha jól sikerült kiárulni, még az sem kizárt, hogy olcsóbban kijössz, mint vázszettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!