Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt ajánlanátok...

Milyen kerékpárt ajánlanátok egy kövér, középkorú nőnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni mozogni. Van egy régi (20 éves) montim. Na az szóba sem jöhet. Valami olyan kellene, aminél nem kell annyira előre dőlni. Főleg városban és a közeli kerékpáros utakon használnám, esetenkénk jobb minőségű földúton. Kizárólag sík terepen. Nem szeretnék rá nagyon sokat költeni. Mit ajánlanátok? Mit keressek? Konkrét márka? Akár használt is szóba jöhetne, de annyi félét látok, nem tudom mit keressek. Köszönöm!
2021. márc. 18. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a kövér? Nyugodtan megírhatod, senki se tudja, hogy ki vagy :) De a kerékpárnak nem mindegy, hogy mennyire kövér a kövér :)
2021. márc. 18. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Azért arra figyelj vásárlásnál a gumi kibírja a+130 kg-ot.

Volt errefelé egy nő, az kb ilyen testalkattal kitalálta vesz versenybiciklit.

kocsma előtt akkorát durrant a kereke, nyáron, hogy mindenki leugrott a padokról, mert azt hittük lőnek valahol.

Azt csak szegénynek durrant ki a kereke.

utána nem is láttuk tekerni, de egy hétig röhögtünk rajta ha megláttuk.

2021. márc. 18. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egy trekking/cross trekking jó választás. Aszfaltra való és földúton is el lehet vele menni.

Márka az lényegtelen, a felszereltséget kell nézni. Nyilván használtan sokkal jobbakat lehet kapni,mint újonnan ugyanazért az árért, de ha nem értesz hozzá,akkor mellén yúlhatsz rendesen. Én a helyedbe elmennék egy bringa boltba (ahol értenek is a bicókhoz az eladók) és megkérdezném,hogy mit ajánl. Elmondja, hogy mit nézz meg, utána már más boltban is megnézheted, hogy hol olcsóbb.

2021. márc. 18. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha a monti egyébként jó, meg lehet próbálkozni kormány és kormányszár cserével, így egyenesebb üléspozíció érhető el.

Ha új kerékpár, akkor egy kényelmes üléspozíciójú trekkinget vagy városi kerékpárt érdemes nézni. Sík terepre lehet, hogy inkább agyváltóst vennék, a nők általában könnyebben kezelik, mert egy váltókar van, és hajtás nélkül is lehet váltani. Ilyesmikre gondolok:

[link]

[link]

2021. márc. 18. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
városi bringát keress, vagy pl. ún. holland biciklit. Annál szinte egyenes háttal kell ülni.
2021. márc. 18. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

EGy ilyenhez mit szólsz?

[link]

2021. márc. 18. 16:36
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Én használok 20 éves montit, semmi gond vele.

De gondolom, az lehet a baj, hogy a hasadtól nem fér el a lábad, ezért nem tetszik a sportos tartás.

2021. márc. 18. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

A montiknál pont, hogy nem kell annyira előre dőlni.

Valami városi bringát keress, azokon kell úgy ülni, mint egy Harley-n.

2021. márc. 18. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Kerekpárcity.hu 65 e től mar vannak jó mtb ,kicsit olcsóbb az emag Vigorjai vagy Vigorshop ahol szintén mtb 50 e től vannak .
2021. márc. 18. 19:27
 10/13 A kérdező kommentje:

1-es 110kg.

7-es igen, a hasam a fő probléma, megboldogult lánykoromban még nagyon szuper bringa volt nekem is.

Köszönöm szépen a sok választ, tényleg hasznos tanácsokat kaptam, most már tudom merre induljak!

2021. márc. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!