Milyen kerékpárt ajánlanátok egy kövér, középkorú nőnek?
Azért arra figyelj vásárlásnál a gumi kibírja a+130 kg-ot.
Volt errefelé egy nő, az kb ilyen testalkattal kitalálta vesz versenybiciklit.
kocsma előtt akkorát durrant a kereke, nyáron, hogy mindenki leugrott a padokról, mert azt hittük lőnek valahol.
Azt csak szegénynek durrant ki a kereke.
utána nem is láttuk tekerni, de egy hétig röhögtünk rajta ha megláttuk.
Szerintem egy trekking/cross trekking jó választás. Aszfaltra való és földúton is el lehet vele menni.
Márka az lényegtelen, a felszereltséget kell nézni. Nyilván használtan sokkal jobbakat lehet kapni,mint újonnan ugyanazért az árért, de ha nem értesz hozzá,akkor mellén yúlhatsz rendesen. Én a helyedbe elmennék egy bringa boltba (ahol értenek is a bicókhoz az eladók) és megkérdezném,hogy mit ajánl. Elmondja, hogy mit nézz meg, utána már más boltban is megnézheted, hogy hol olcsóbb.
Ha a monti egyébként jó, meg lehet próbálkozni kormány és kormányszár cserével, így egyenesebb üléspozíció érhető el.
Ha új kerékpár, akkor egy kényelmes üléspozíciójú trekkinget vagy városi kerékpárt érdemes nézni. Sík terepre lehet, hogy inkább agyváltóst vennék, a nők általában könnyebben kezelik, mert egy váltókar van, és hajtás nélkül is lehet váltani. Ilyesmikre gondolok:
EGy ilyenhez mit szólsz?
Én használok 20 éves montit, semmi gond vele.
De gondolom, az lehet a baj, hogy a hasadtól nem fér el a lábad, ezért nem tetszik a sportos tartás.
A montiknál pont, hogy nem kell annyira előre dőlni.
Valami városi bringát keress, azokon kell úgy ülni, mint egy Harley-n.
1-es 110kg.
7-es igen, a hasam a fő probléma, megboldogult lánykoromban még nagyon szuper bringa volt nekem is.
Köszönöm szépen a sok választ, tényleg hasznos tanácsokat kaptam, most már tudom merre induljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!