Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen távolságot szoktak...

Milyen távolságot szoktak menni egy-egy futamban a bringások hegymenetben fölfelé? 2-5km szokott lenni, vagy előfordul, hogy mennek akár 20-30km-t is?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 13:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most ez igy nevetsegesnek fog hatni, tekertem 4es fel orat jo tempoval(mint eredmeny) aztan most nemreg sxobabiciklin megprobaltam a nehezebb fokozatokat es hat nem volt konnyu, fel orat tekertem ugy amit emelkedonek eltem meg, de labam kb nincsen.. Szoval van meg hova fejlodni... Amator bixiklizek edzesterv alapjan, hamarosan vennenk egy orszagutit eddig mtbvel mentem.
2021. márc. 15. 23:43
 12/18 anonim ***** válasza:

10es ez kijött rímben is;)

egy verstöredék;)

2021. márc. 16. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet kivitelezni az otthoni "kalibrálást"hogy Te milyen dölészszögű/hány "százalékos"hegyen mentél-mert milyen időjárá körülmények kipihenve voltál izotóniás és kajabevitel egyébb tényezők-lelki eredetű akár

ez olyan mint amikor laborkörülmények közt tesztelnek egy autómotort...fajlagos vetületek utca minősége-konfortzónán belü-esetleg elhagyva kedvencek járt edzett utak...sok tényezős

2021. márc. 16. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:

edzőtárssal mentél esetleg ki "húz"/"teszi eléd a kereket"

ezeket mind mind nem lehet otthon kivitelezni-max a ruhát meg a cipőt meg a kalória és izobevitelt----ha ez érdekel keress rá Sagannak van olyan "futópadja amin dölésszöget és erőt is állítanak nézd meg egy vérprofi hogy megy:irány a youtube;))

2021. márc. 16. 13:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Alliteral
2021. márc. 16. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
ez mit jelent-még életben nem hallottam?!?:)
2021. márc. 16. 13:52
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem alliteral megse az a szo eleji osszecsenges lenne.

Zsengő bengő biciklicsengő

Zúgó búgó mezőnyelő

2021. márc. 16. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:

zúgó búgó mező s kékfelhő festő;)))

alliteráció-a megfogalmazásod jó

2021. márc. 16. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!