A linkelt kerékpárról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Edzésre járásra kellene, és néha esetleg tekerni egyet erdős, földutas részen.
Erről lenne szó:
2021. febr. 24. 12:29
1/14 anonim válasza:
Ettől nincs olcsóbb a kommersz kategoriaban csak emagos és Vigorshopos , ez pedig 28 as es aranylag jó alap gép .
2/14 A kérdező kommentje:
Még erre gondoltam:
Az értékeléseket néztem, és ezeknél láttam a legjobbaknak az ár-érték arányt, komfortot és a megbízhatóságot.
2021. febr. 24. 13:10
3/14 anonim válasza:
Simán megéri , Ctm Kross ami ennyit tud 140 E akcióban . Alap holmik ezek , de már jól néznek ki , szaladgálósnak kivalók . Ezek már duplafelnisek és nem műanyag fékkarosak . Talán a pedálok láncok amik gyatrák . Az olcsók gagyik már nem kaphatók , azok ekte kínai indiai kacatok vasak voltak , és csak eladásra gyartották nem használatra . Tourney igénytelen , biztinsag kedveert hátra valtovedőt tennek .
4/14 anonim válasza:
tök alap kellys cliff 30/70 tipus 70-90ezer volt 5éve ma passzolok árban de a trekkingek legalja belépő szint-csak csilli villi...
5/14 anonim válasza:
Mivel noname alkatrészekből van összerakva ezért a minőségét előre nem lehet megmondani.
Illetve egész csekély előrelátással meg lehet - de nem akarok vészmadár lenni.
6/14 anonim válasza:
kellys cliff 90 már egy tök jó bringa-de ezzel miért akarsz magadnak rosszat?!?
7/14 A kérdező kommentje:
Mondhatjátok a neveket, de egyáltalán nem értek hozzájuk. Szóval ezzel nem megyek semmire.
2021. febr. 24. 16:15
8/14 anonim válasza:
ez kábé 70-90ezerre tenném a linkelt bringádat használtban 120-130körül már jót!lehet venni
9/14 anonim válasza:
teljesen jól néz ki és megfelelő a célra.
annyi,hogy a stucnija nekem nem tetszik,azt cserélném és kész.
10/14 anonim válasza:
A sznobok és a varjak egyszerre befutottak .Egyik csapat lefutott javítani való lelekottat vetetne , másik sokkal drágább matricást de gyatrábbat . Olvasni tud valaki a károgók között ? JOYTECH , SHIMANO CST miota noname ? Vaz alu nem hiten ? . Az feltűnt 28as kerék ? Ezt a kategoriát még a dechatlon sem tudja nyújtani 26osba sem . Van garancia és gond letudva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!