úgy látom dirt-özni akar, de ezek közül még egyik se felel meg a követelményeknek (összegezve teló: fos, fék: fos, stbstb.) inkább gyűjts még egy picit és vegyél egy 2009-es Kona Shred-t mert INNEN kezdődik a dirt jump kerékpárok minősége. nem beszélve arról, hogy ezt a konát már fejleszteni is tudod (ha te is fejlődsz és egyre több trükköt tudsz) mert az általad linkelteket csak úgy lehet fejleszteni ha kidobod egy konténerbe és újra a zsebedbe nyúlsz és veszel egy újjat. ennek a kona shred-nek eleve a teleszkópja alázza már mind a caprine x-onlee-t és az UMF Hardy 5-t. és azért ez a Kona már MINŐSÉG (UMF is de azok kissé elrontották a Hardy 4-et és 5-öt)!
egyébként a kona shred 140.000FT, link: [link] Ha kezdő vagy (márpedig sztem még az vagy) nagyon ajánlott neked ez a kona.
DE ha nem tudsz annyit gyűjteni hozzá akkor és neked UMF jobban kell vedd meg a 2009-es Hardy 3-sukat amiben jobb fék van ugyan mint a konába de a teló rosszabb. és ez csak 127.000Ft akciósan. link:
remélem segíthettem, majd írj hogy döntöttél és melyiket akarod venni!:)
A kona ugy törik ahogy nem kéne 5x több a fejcsőnél kettétörött konát láttam mint ahány törött umf-et...
megveszed az elsőt az umf hardy 4et kicseréled a kerekeket meg a teleszkópot egy tárcsa fék és bőven jó de igy alapból is megtanulhatsz dolgokat és majd később fejleszted;)
de ha bejön neked és tovább akarod csinálni ezek a bringák kifejezetten használhatatlanok lesznek arra. ha a hardy 5-ért kiadnál 110-et akkor már nem inkább egy sokkal fényévekkel jobb hardy 3-at vennél 19ezerért többért?
de végülis te döntésed, mi csak tanácsokat adunk a bringát te fogod használni, de sokkal jobban járnál a Hardy 3-al (Shred-el még jobban de az 140 vagy 150ezer nem emlékszem de linkeltem előző válaszomban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!