Mennyire etikus ellopni egy biciklit ami nyilvánvalóan ott van hagyva valahol hónapok óta?
Figyelt kérdés
Az egyik árkád egyik kerékpártárolójához le van zárva egy bicikli már hónapok óta, talán van már 1 év is. Le van eresztve mindkettő gumi, rozsdás lánc stb. Régebben ugyanazon a helyen láttam. Tehát nyilvánvalóan ott van hagyva és nem használják ezt etikus elvinni és felújítani?2021. febr. 17. 00:11
11/12 anonim válasza:
"talán a váz menthető lenne..."
Elképzelhető, de továbbra sem a te tulajdonod, úgy hogy fölösleges álmodozni.
12/12 anonim válasza:
Mondtam, betolod talált tárgyak osztalyra, ott 2 hónapig őrzik, ha nem jelentkezik érte senki, a megtalálóé... és még papírod is lesz, hogy nem loptad.
Nekem iphone 6om lett így 2016ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!