Már lassan irreálisan drágák lettek, amit kinéztem 300 felett van tavalyi model és megvették az orrom előtt (az idei még drágább lesz), a másik meg szintén 300 felett van pedig - láttam a neten - 2017-ben még 215 is volt akciósan.
Valamennyit nőtt a kereslet, ezen kívül gond van az ellátási láncokkal, alkatrészhiány alakult ki. Ezért a bicikligyártás is akadozik. Ezek mind a járvány miatt vannak.
2021. febr. 6. 15:02
2/13 anonim válasza:
a kerelet úgy hazai úgy nemzetközi szinten folyamatosan nő-a kovid max rágyúrt erre azt magyarázzák a azar dollár ár miatt növekszik a hazai kisker ár de ez csak duma...
hogy kínába malajziában taiwanon miért nincs kapacitás és áru?!?jókérdés ez is kezd monopolhelyzetté válni....
2021. febr. 6. 15:08
3/13 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
látom sunyiba pár alkatrészt downgrade-elnek is a gyártok, mindezt az áremelkedés mellett
:(
2021. febr. 6. 15:16
4/13 anonim válasza:
bikemag.hu kihozott egy stilisztikált statisztikát hogy mekkor a megugróan a bringát használók száma dec óta-belvárosban ennek a nagyrésze a futárok a három különböző csapatban ha megfigyelitek....
2021. febr. 6. 15:20
5/13 anonim válasza:
Mivel benzinre már nincs pénze 400ezer embernek,ezért elkezdtek bringázni gondolom.De amúgy tényleg érdekes amit felvetsz,mert minden boltban 60-80%os leárazás van,hogy kiárúlják a cuccot aztán be tudjanak zárni.De ilyen dechlatonban meg hasonlóakban meg lazán ki merik írni,hogy 3 kiló a bringa és ott tolonganak is érte.Fura.
2021. febr. 6. 15:31
6/13 anonim válasza:
talán a közösségi élmény amire mindenki valamilyen szinten vágy/vár....
ami volt!azelőtt....
2021. febr. 6. 15:33
7/13 anonim válasza:
nemtudom úgymond kisboltban itt kerékpáros piact nézve nem is voltam benn kovid aatt csak olyanban ami amúgy ugyanúgy nyitva tart-ez egyéni felvetés
a fenti
2021. febr. 6. 15:35
8/13 anonim válasza:
Amikor a fidesz átvette a hatalmat tíz éve akkor 280 forint körül volt az euró.Most háromszázhatvan és lesz ez még rosszabb is ha a kormányon múlik.Ez hány százalékos gyengülés?Csak tavaly volt tíz százalék,így lesz egy 360 000-es bringából 400 000-es paripa egy év alatt.A munkaerő költsége is nő meg minden más is.Tényleg viccnek is rossz az,hogy három kilóért lassan belépő szintű kerékpárt lehet csak találni de ez nem a covid miatt van hanem a szart nem érő forint miatt.Én tavaly vettem egy full XT-vel és levegős telóval szerelt KTM Legardát 250-ért használtan.Egyéves,karcmentes állapotban.Szóval érdemes a használt kerékpárok között szétnézni mert ki lehet fogni patika állapotú gépeket az eredeti ár feléért.Aki viszont mindenképpen újat akar annak be kell nyelni a tényt hogy rendesen le lesz húzva a kártyaegyenlege ha jó gépet akar magának.
2021. febr. 6. 15:47
9/13 anonim válasza:
Minden a covid miatt emelkedik, logisztika dogledezik, a gyártás dogledezik, a kereslet nő (kicsit vicces merthat a munka kevesebb akor penz miből van)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!