Patkófék városban?
Figyelt kérdés
Tervezek most kerékpárt vásárolni, gyakran járok majd Budáról Pestre (5-6 km), és szeretném gyorsan megtenni ezt az utat ezért fitnesz kerékpárok között nézelődök, viszont azokon amik beleférnek a keretbe, patkófék van. Tapasztalat, hogy hogy szuperálnak ezek a pesti forgalomban? Am csepel torpedo tetszik eddig. [link] 2021. jan. 27. 23:05
1/12 anonim válasza:
Ugyanúgy szuperálnak, mint az országutakon.
2/12 anonim válasza:
patkófék jó budapesti magyarországi outi bringaállomány 95%a ilyen....
3/12 Wadmalac válasza:
A kéttengelyes patkók fékereje teljesen rendben van, ha jó a fékbetét-felni párosítás.
Ez néha jár némi kísérletezgetéssel.
Felnitípusonként, gyártónként eltérhet a felni anyaga, felületminősége és ez néha más fékbetétet kíván.
Még valami húsz éve hosszú nyomozás volt olyan fékpofát találni, ami a Rigida felniken normálisan fog.
Ma már biztos jobb a helyzet, de azért tesztelés nem árt. Nem biztos, hogy azzal a betéttel lesz az igazi, amivel megveszed a patkót.
4/12 anonim válasza:
bassus eltűnt a versem...nem lehet vhogy előhívni?!?
6/12 anonim válasza:
igen amit a modik leszereltek Katapult és iszákosság témájában írtam
gyöngyhalász lányról beszéltem...Tegnap este még megvolt-ha így folytatódk.Valamelyik nagyobb név(Varró Tóth Lackfi..mindegy) verses kötetében jelenik meg mint "saját vers"
7/12 anonim válasza:
Igen, látjuk, hogy folyamatosan megtisztelsz minket a műveiddel, bár senki nem kérte:D
8/12 anonim válasza:
egy sima egyszerű 2 forgáspontos fékem van igaz sima fék karral (enyenes kormányos országúti) de az outi geoval is orra lehetett vele állni, és 70 nél is biztonságosan megálltam vele többször is
9/12 anonim válasza:
Én is patkófékkel járok a városban, néha havi 5-6-700 km-t is, és ha jó a féked, abszolút ad elég fékerőt.
10/12 anonim válasza:
Tekintve, hogy a profik jelentős része is felnifékkel versenyez, kb. semmit nem jelent, hogy van-e vagy nincs tárcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!