Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kinéztem kettő darab országúti...

Kinéztem kettő darab országútit,csak az a problémám,hogy nem tudok dönteni? A 2 csoda alul.

Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 17:09
1 2 3
 21/27 Wadmalac ***** válasza:

Kellys elkelt, egyszerűsödött a téma: jó-e neked a másik vagy keresgélj tovább.

Én személy szerint félnék használt karbont venni. Nagyon nehéz megállapítani, mennyire bízhatsz meg benne.

Alu kicsivel kiszámíthatóbb, de tény, hogy rázósabb is.

Ha én vennék, én inkább ezt választanám:

[link]

Persze élsport és grammánia esetén megokolt lehet a karbon és az Ultegra vagy Dura-Ace szett, de hobbicélra a 105 nem jár különösebb kényelmi mínusszal.

2021. jan. 29. 10:05
 22/27 A kérdező kommentje:

Igen tudom,lattam ezt a meridat csak elegge nagy nekem sajnos.

Folyamatosan nezem a hirdeteseket aztan keresgelek,majd lesz valami igazabol tavasztol kezdenem el gyakran hasznalni.

2021. jan. 30. 15:22
 23/27 anonim ***** válasza:
a cimbit a karbon kellyseset láttam pesten vagy legalábbis ugyanolyan bringát...a kérdés:lehet ő is olvas gyakorit:és nem akarta tovább titkolni esetleg hogy hibás /sárült a gépe...csak egy feltevés....
2021. jan. 30. 16:34
 24/27 anonim válasza:

Az ecobikenál lopott bringát vásárolnak. 😁 Lásd:

[link]

2021. febr. 13. 11:18
 25/27 anonim ***** válasza:
nemtudom,hogy megvane még a bergusonnál de ha egyezik a méreted az enyémmel:177 magas közepesen hosszú lábak hosszú kezek akkor 335ért van egy jó tippen....
2021. febr. 13. 12:26
 26/27 anonim ***** válasza:

hamár becsületes meg tolvaj cikk-valaki nemtud valamit a 100ezres fehérarny keresztes aranynyakláncomról-ami a morrison'sból kijőve előtte leitattak(belekevertek tudatmódosítót-ami csak részben sikerült)bússzal a cimoboráskodó gazvickók elvittek az M3as bevezetőjéhez magasság-ott lerogtak és leszakították az első fizetésemből vett nyakláncomat...mondjuk annyira nem sikerült a bekeverés hogy 80%an mindenre emlkszem h az autópálya elválasztó kerítésen mászok át mert holtra el vagyok tévedve előtte vagy utéána bementem eg ykrimlibe ahol elmagyaráztam egy hitetlenkedő öregnek hogy ellopták a nyakláncomat vkit értesíteni kéne majd benzinkúti bojongása kasszás srác hívja fateromat Ő autóba munkatársával keresnek mire odaérnek már nem vagyok a kúton-vhogy taxit találok azzal haza-a Húgom nem segít ki a taxival folyköv be munkahelyre a taxis jófej megvár a március 15e téren mire fatertől kapok pénzt hogy kifizessem-majd delériumosan másnaposan pihenetlenül éneklek a munkahelyen volt munkatárscimbi csitítgat/nevel...;)Szóval aranynyaklán fehérarany kereszt medállal első fizetésből(értéke kábé85-100e)100ért vettem

Szóljatok ha esetleg tudtok vmit....

;))

2021. febr. 13. 12:36
 27/27 anonim válasza:

Hát öreg, neked ellopták a helyesírásodat is. Mégis hat az a tudatmódosító. 😂

Persze sajnálom a történteket, de legalább pontokat használj már... 🙂

2021. febr. 13. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!