Kinéztem kettő darab országútit,csak az a problémám,hogy nem tudok dönteni? A 2 csoda alul.
Kellys elkelt, egyszerűsödött a téma: jó-e neked a másik vagy keresgélj tovább.
Én személy szerint félnék használt karbont venni. Nagyon nehéz megállapítani, mennyire bízhatsz meg benne.
Alu kicsivel kiszámíthatóbb, de tény, hogy rázósabb is.
Ha én vennék, én inkább ezt választanám:
Persze élsport és grammánia esetén megokolt lehet a karbon és az Ultegra vagy Dura-Ace szett, de hobbicélra a 105 nem jár különösebb kényelmi mínusszal.
Igen tudom,lattam ezt a meridat csak elegge nagy nekem sajnos.
Folyamatosan nezem a hirdeteseket aztan keresgelek,majd lesz valami igazabol tavasztol kezdenem el gyakran hasznalni.
Az ecobikenál lopott bringát vásárolnak. 😁 Lásd:
hamár becsületes meg tolvaj cikk-valaki nemtud valamit a 100ezres fehérarny keresztes aranynyakláncomról-ami a morrison'sból kijőve előtte leitattak(belekevertek tudatmódosítót-ami csak részben sikerült)bússzal a cimoboráskodó gazvickók elvittek az M3as bevezetőjéhez magasság-ott lerogtak és leszakították az első fizetésemből vett nyakláncomat...mondjuk annyira nem sikerült a bekeverés hogy 80%an mindenre emlkszem h az autópálya elválasztó kerítésen mászok át mert holtra el vagyok tévedve előtte vagy utéána bementem eg ykrimlibe ahol elmagyaráztam egy hitetlenkedő öregnek hogy ellopták a nyakláncomat vkit értesíteni kéne majd benzinkúti bojongása kasszás srác hívja fateromat Ő autóba munkatársával keresnek mire odaérnek már nem vagyok a kúton-vhogy taxit találok azzal haza-a Húgom nem segít ki a taxival folyköv be munkahelyre a taxis jófej megvár a március 15e téren mire fatertől kapok pénzt hogy kifizessem-majd delériumosan másnaposan pihenetlenül éneklek a munkahelyen volt munkatárscimbi csitítgat/nevel...;)Szóval aranynyaklán fehérarany kereszt medállal első fizetésből(értéke kábé85-100e)100ért vettem
Szóljatok ha esetleg tudtok vmit....
;))
Hát öreg, neked ellopták a helyesírásodat is. Mégis hat az a tudatmódosító. 😂
Persze sajnálom a történteket, de legalább pontokat használj már... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!