Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kinéztem kettő darab országúti...

Kinéztem kettő darab országútit,csak az a problémám,hogy nem tudok dönteni? A 2 csoda alul.

Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 17:09
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Bocsi de ezzel sokat nem segítettél,de én úgy veszem ki az írásodból,hogy van valami bökkenő.
2021. jan. 26. 21:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit gondoljak, mert annyira én sem nagyon értek hozzá. Csak furcsállom, hogy ennyiért van, mert én ilyeneket csak drágábban találtam. Sokkal. Valószínűleg az van benne, hogy a dura-ace és ultegra sem új széria, stb.
2021. jan. 26. 21:52
 13/27 A kérdező kommentje:

Hat igen,kezdetben nekem is szúrta a szemem a 7,5kg meg ultegra Dura-ace groupset ennyiert.

Valoszinuleg a kerekpar sem mai gyartas,illetve a valtok,fekek,stb sem most kerult ra.

2021. jan. 26. 21:55
 14/27 anonim ***** válasza:

A testbikeoson elvileg harminc napos jótállási idő van, a másik meg egy kereskedés... Szerintem nem lenne gond velük.

Rákerestem, pl. a 6700-as ultegra váltás a kellysen 2010-es évjáratú.

A kuota dura-ace 7800-as szetje 2004 körüli:D Ez sok mindent megmagyaráz.

Én a kellyst venném, mert jobban tetszik, és hiába csak ultegra, újabb. De ha Armstrongnak jó volt az a régebbi dura-ace is, neked sem lehet bajod vele.

Ami miatt egyedül aggódnék, az a karbon váz.

2021. jan. 26. 22:10
 15/27 anonim ***** válasza:
Mert ugye az is több éves. De azért bevállalnám.
2021. jan. 26. 22:10
 16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2021. jan. 26. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
a karbon vázat veszed használtan kellő elővigyázatossággal ted mint egy ismeretlen előéletű éjjszakai Pillangó-megcsavarodhatott borulás ilyesmi hajszálrepedés-ha nem értessz hozz vizsgáltasd át jótanácsból mondom alattam már tört el karbon termék-menet közben....
2021. jan. 27. 14:45
 18/27 anonim ***** válasza:

5. tegnapelőtt 19:03-es hozzászóló vagyok

bizonyára több alkatrésznek már akadnak bajai, főképp fékváltókar, stb...

na meg persze lehet a felnik is fel vannak ütve, talán kerékagyak, talán kopott-lötyög a középrész, vagy recseg a kormány repedéstől, vagy sérült a váz, vagy bármi lehet valójában, ennyiből nehéz megmondani

17-esre: nekem meg a kezemben menet közben törött már el kormány, szerencsére nem akkor, amikor 50+ -szal előztem néhány kocsit, hanem fél perccel később, amikor megálltam egy lámpánál és fékezés-megállás közben kettétört a kormányom....

2021. jan. 28. 12:27
 19/27 anonim ***** válasza:
utolsó 18as szintén zenész:a karbon eston70 villa az aluvázban :piros lámpánál indulok el stadionok környékén:elfolyiklábam közzött a bringa mint a magzatvíz!(ez frankon így történt:kinyílt a villa és elfolyt a bringa:()
2021. jan. 28. 12:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Alattam karbon a monoblokknal tórött 8év intenzív használat után, azóta visszaálltam a jó óreg cro-mo ra, azzal nem tórténik ilyen, hobbi szinten meg pont leszarom azt a + 2-3kgot.
2021. jan. 28. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!