Fixit kontrafékkel?
Figyelt kérdés
Fixit szeretnék de kicsit tartok ettől a hátrafele tekeréstől szóval arra gondoltam hogy kontrafékkel oldanám meg. Ez mennyire oldható meg vagy bármi2021. jan. 22. 19:44
1/11 anonim válasza:
Ha kontrafékes akkor nem fixi. A fixit a biztonság miatt V fékkel vagy tárcsafékkel szokás felszerelni. Ugyanúgy tudod használni lábfékezéssel, folyamatosan pörög a pedát tehát fixi és átadhatod magad az életérzésnek, de ha vészhelyzetben vagy akkor mégis ott vannak a kéznél lévő fékek is. És a rendőr se szed le róla.
2/11 anonim válasza:
Minek ra kontra? Az fixi. Tekerheted hatra is. Szinte kontra :D de tegyel fel feket mert megb@sz a rendor :/
3/11 A kérdező kommentje:
Jooo ez mind oke xd
Csak nem ezt kerdeztem
2021. jan. 22. 21:20
4/11 anonim válasza:
Akkor mit? :D azert kell a kontra h ne tudd hatra fele tekerni mert az para? Vagy nem ertem. De akkor miert fixi? Sima single speed nemjo akkor?
5/11 anonim válasza:
10922702.kérdés
(pontos idő jelentés)
6/11 anonim válasza:
Gyatra a kontrás ereje és ront a mőverben is ha be kell vetni ,egysebessegesre vfék vagy tarcsa a hatasos .
7/11 anonim válasza:
Fixit kontrafékkel
repülő szárny nélkül
autókerék nélkül
uszoda medence nélkül
kb ennyi értelme van ennek a szóösszetételnek.
8/11 anonim válasza:
Bár volt már olyan kontrás bicajom még gyerekkoromban, amiben elromlott valami, emiatt nem lehetett nem tekerni, ergo fixi lett, de így ugye a kontra sem működött...
Nem hinném, hogy létezikbolyan fix hajtású megoldás, ami kontrás lenne.
9/11 Alex Fly válasza:
Most kontrásat akarsz, vagy fixit? A kettő együtt nem fog menni...
10/11 anonim válasza:
Ez képtelenség. Ha hátrafelé tekersz akkor csak fékezzen? Ez esetben kontra.
Vagy hátrafelé tekerés esetén a bicikli is hátrafelé menjen? Ez a fixi, avagy örökhajtós kerékpár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!