Jeanpierre35 kérdése:
Hol lehet kapni ilyen pedalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnatok segiteni hol kapok Shimano Deore XT PD-M8140 pedalt? Mar hetek ota keresgelek a neten de mindenhol csak azt latom hogy "bizonytalan ideig nem elerheto", "keszlethiany", stb. Be lehet ezt szerezni Magyarorszagon valahol? Fenykepet is csatoltam volna rola de sajnos nem tudom hogy kell. Elore is koszonom.2021. jan. 1. 13:21
11/12 anonim válasza:
Én csak nem értettem, hogy hogy jönnek ide futárok.
12/12 anonim válasza:
a futárok ugye állandüóan mozgásban vannak kábé átlagban napi 70kb kilométer 6napot a héten szorozd fel a számukkal meg a kopó alkatrészekkel oké hogy használt de vkiknek kell rájuk szakosodni-tehát ott van "árupörgés"...
vélemény....ideírva hogy hajtipajtisok eltűntek a rendszerből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!