Jeanpierre35 kérdése:
Hol lehet kapni ilyen pedalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnatok segiteni hol kapok Shimano Deore XT PD-M8140 pedalt? Mar hetek ota keresgelek a neten de mindenhol csak azt latom hogy "bizonytalan ideig nem elerheto", "keszlethiany", stb. Be lehet ezt szerezni Magyarorszagon valahol? Fenykepet is csatoltam volna rola de sajnos nem tudom hogy kell. Elore is koszonom.2021. jan. 1. 13:21
1/12 anonim válasza:
Várj 1-2 hetet, most mindenhol leltároznak.
3/12 anonim válasza:
sztem wellgo-val olcsobban járnál és ugyanilyen szegecses titánium platform...ennyiért már bőven xtr patent van...(nekem is elkopott-egy oldal)
4/12 anonim válasza:
pl. itt [link]
Szállítással együtt kb. 34900Ft (97eur)
6/12 anonim válasza:
Most kezdik majd el feltölteni a készleteket.
A tél érthető okokból nem szezonja a kerékpársportnak.
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a segítséget!
2021. jan. 1. 22:22
8/12 anonim válasza:
oké és akkor kik szakosodtak a futárokra-két három cég is hajtja őket hétfőtől szombatig-télen nyáron-szal kell akik rájuk szakosodtak...
10/12 A kérdező kommentje:
8/9 ne haragudj de nem ertem a mondanivalodat. Kifejtened bovebben!
2021. jan. 2. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!