50.000Ft-ért BMX?
Sziasztok
arra gondoltam vásárolok egy BMX-et, viszont nem szeretnék 50-nél többet költeni rá. (Igazából van egy komolyabb mtb-m, viszont jó lenne egy kisebb, kompakt bringa, amit pl könnyen szállíthatok autóban vagy vonaton, mivel gyakran utazom vidékre. Illetve maga a sport is érdekel, szívesen tanulnék vele pár trükköt)
Szóval a dechatlonban láttam egy normálisnak tűnő BMX-et (link), viszont nem tudom eldönteni hogy ez valami gyerekbicikli, vagy tényleg használható a mindennapokban. Nyilván nem várom el hogy álmaim bringáját vegyem meg ennyiért, de szerintetek ezt lehetne normálisan használni? 17F vagyok kb 170-75cm
Köszönöm a válaszokat.
Dekából nehogy még edd!! Ennyiért csak használtat kapsz!
Az első fontos kérdés hogy hol akarod használni? Utcán? Parkban? Vagy esetleg dirt ugratókon? Döntsd el hogy melyik.
Park:
Nem minden városban van.
Hamar lehet trükköket tanulni.
Street/utca:
Kicsit nehezebb trükköket tanulni.
Viszont bárhol csinálhatod a városban.
Dirt:
Nagyokat lehet repülni.
Sok trükköket tudsz tanulni hamar. Viszont ha nincs a közelben magadnak kell ásni!
Ennyi volt röviden.
Majd írj vissza ha eldöntötted segítek bármiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!