Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 50.000Ft-ért BMX?

50.000Ft-ért BMX?

Figyelt kérdés

Sziasztok

arra gondoltam vásárolok egy BMX-et, viszont nem szeretnék 50-nél többet költeni rá. (Igazából van egy komolyabb mtb-m, viszont jó lenne egy kisebb, kompakt bringa, amit pl könnyen szállíthatok autóban vagy vonaton, mivel gyakran utazom vidékre. Illetve maga a sport is érdekel, szívesen tanulnék vele pár trükköt)

Szóval a dechatlonban láttam egy normálisnak tűnő BMX-et (link), viszont nem tudom eldönteni hogy ez valami gyerekbicikli, vagy tényleg használható a mindennapokban. Nyilván nem várom el hogy álmaim bringáját vegyem meg ennyiért, de szerintetek ezt lehetne normálisan használni? 17F vagyok kb 170-75cm

Köszönöm a válaszokat.

[link]

2020. dec. 20. 01:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez gyerek bicaj,az ismertető is írja.
2020. dec. 20. 16:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen olvastam csak úgy voltam vele hogy eleve minden bmx ilyen kicsi, nagyon nem lőhetek mellé. De akkor hanyagolom inkább.
2020. dec. 21. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Dekából nehogy még edd!! Ennyiért csak használtat kapsz!

Az első fontos kérdés hogy hol akarod használni? Utcán? Parkban? Vagy esetleg dirt ugratókon? Döntsd el hogy melyik.

Park:

Nem minden városban van.

Hamar lehet trükköket tanulni.

Street/utca:

Kicsit nehezebb trükköket tanulni.

Viszont bárhol csinálhatod a városban.

Dirt:

Nagyokat lehet repülni.

Sok trükköket tudsz tanulni hamar. Viszont ha nincs a közelben magadnak kell ásni!

Ennyi volt röviden.

Majd írj vissza ha eldöntötted segítek bármiben!

2020. dec. 31. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen minden BMX kicsi,csak az alkatrészek és a geometria nem ugyanaz. Az egyik ripityára törik alattad ha le gurulsz a padkárol a másikkal 5m-es dirtet lehet ugrani.
2020. dec. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!