Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha lefestem a biciklim,...

Ha lefestem a biciklim, előtte csiszoljam meg a vázát vagy szedjem le hőlégfúvóval?

Figyelt kérdés

Alumínium váza van, vettem már hozzá sprayit de nem tudom hogy leszedjem-e teljes egészébe a festéket vagy csak elég megcsiszolni, hogy jobban tapadjon?

köszönöm!

2010. aug. 12. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hagyhatod rajta. Az a helyzet, hogy ha lefújod az nem sokáig marad szép. Helyenként hamar le fog kopni.

De ha műgyantás festékkel festenéd le, kis ecsettel, az nem kopna le soha :)

2010. aug. 12. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor csak megcsiszolom átfújom többször, azt jól van az ugy:)
2010. aug. 12. 18:09
 3/4 anonim válasza:
Homokfújóztasd le
2010. aug. 13. 14:23
 4/4 anonim válasza:
A homokfúvás a legjjobb, amit tehetsz. A csiszolás is rendben van, de az kézzel eltart egy darabig... :) A vegyszeres festékleszedők kockázatosak, némelyik ki tudja hogyan reagál az aluminiummal. A hőlégfúvó haszontalan fémre, mert a fém jól elvezeti a hőt, így a festék sem puhul meg.
2011. júl. 3. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!