Miert ér folyton össze a fékpofa a tárcsához, ha még be sincs húzva? (Avid Juicy 3)
Sajnos a behúzott fékkel való meghúzás nem mindig ad tökéletes eredményt. El lehet játszani a finomhangolásával. Én szoktam nézni a betét és tárcsa közti rést, és szemre próbálom belőni. Ha nem folyamtosan súrol, akkor a tárcsa is lehet csámpás, vagy ha hat csavaros, kicsit félre van húzva.
A légtelenítés erre elvileg nincs hatással, de ártani nem fogsz vele, főleg ha az utóbbi 1-2 évben nem volt megcsinálva.
Ha a légtelenítőt nem nyitod ki mikor szétnyomod a dugattyúkat, akkor mire visszaszereled, újra kinyomódnak a nyomástól.
Ill. lehet nem kompatibilis a tárcsa és a fék.
Én is megőrülök állandóan a rohadt alátétezgetés miatt. Nem 1 adapter van 1 csavarral.. neeeem.. beraknak 4 féle alátétet, amik csúszkálnak, elviszik oldalra a féknyerget. Nem tudom milyen idióta találta ezt ki és miért van gyárilag is így, de ki fogom cserélni 1db rövidebb csavarral.
Amúgy 1-1 vastag papírt tegyél a tárcsa és a fékbetét közé, az enyémet csak így lehet belőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!