Milyen hátsó kerékagy kell a B'Twin 540-be?
Figyelt kérdés
28 küllős tárcsafékes amit 6 csavar fog.2020. nov. 4. 17:08
1/7 tothp válasza:
Be kell vinni egy alkatrészboltba a kereket. kapásból megmondják.
2/7 A kérdező kommentje:
Voltunk már egy csomónál több hétig is ott volt a kereke a biciklinek de nem tudták megcsinálni mert nincs alkatrész..
2020. nov. 4. 19:53
3/7 anonim válasza:
Kazettás, gyorszáras MTB agy hat csavaros tárcsa rögzítéssel. Ahány küllő most van benne, annyi furatos, hogy át is lehessen fűzni. Ha jól sejtem, 28 küllős, de azért számold meg, mielőtt bármit vennél! Én is összesden egy alkalmas agyat találtam, és az sem olcsó:
Ne tévesszen meg, hogy átütőtengelyesnek írja, a szövegben írja, hogy van benne QR (gyorszár) adapter.
4/7 tothp válasza:
Ha nagyon nincs ilyen agy, egy 36-osat kis ügyeskedéssel be lehet fűzni. Szép nem lesz, de lesz egy használható kereked.
5/7 anonim válasza:
Keress rá EBIKE.HU webaruház kinálatából és emailben gyorsan reagálnak a kérdéseidre , legolcsóbbak . 21 ezertől van Shimano Slx ..
6/7 anonim válasza:
Másik alter a Wish Alliexpres , akik 90% feletti minősitéssel vannak . Több idő de felét megtakarítod a stexnek .
7/7 anonim válasza:
Beviszed egy brngás boltba a kereked és azonnal megmondják. Ahogy azt is, ha nincs hozzá való agyuk.
De az agyon rajta van a típusa, ha nem saját márkás. Az pedig röhej, hogy Decathlon oldalán nincs normális specifikáció, csak rizsa. Viszont abból is látható, hogy egy felnicserével valószínűleg csak nyerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!