Milyen interaktív edzőgörgőt vegyek?
Figyelt kérdés
Ezt néztem, ahogy nézelődtem ez volt a legjobb árú interaktív. Mindenképpen zwiften akarom használni miközben a szoftver adja a terhelést, úgy tudom ezt a pluszt tudják az interaktív görgők a smartokhoz képest(ugye?). Ehhez kell ant+ szenzor? Mert nekem az egyik boltban egy alsóbb kategóriás görgőhöz kell, ehhez viszont itt nem írja külön hogy kellene.
2020. okt. 26. 19:16
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem kell hozzá, de rég mentem ilyennel nem biztos... viszont árban jó, mivel nem egy gagyi, de nem is (annyira) horrorárú, és két perc alatt össze lehet rakni. már ha egy kicsit is értesz hozzá, és nem a füzetkével a kezedben próbálod meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!