46 éves nőnek nem ciki kerékpárral közlekedni? Budapest külváros környékén.
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 06:31
1/31 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Sőt, menő dolog. Kertvárosi részen valószínűleg sokkal jobb, mint a közösségi közlekedés.
3/31 A kérdező kommentje:
Köszi ☺️
2020. szept. 21. 07:30
4/31 anonim válasza:
Honnan jön ilyen hülye kérdés egyáltalán? Miért lenne ciki bármilyen módon is közlekedni életkortól függetlenül????
7/31 anonim válasza:
Dzsízösz.
Én 46 éves nő vagyok és nyáron 1200 km-t tekertem kerékpáron. Túráztam és közlekedtem. Nem tudtam, hogy cikinek kéne lennem.
8/31 anonim válasza:
Az attól függ milyen társaságban mozogsz.
Ha olyanban, ahol nem is vagy ember, ha a rajtad lévő cuccok nem kerültek 7 számjegyű összegbe, akkor lehet gáz.
...viszont korrigálható, ha a bringád is millió+ forintba került.
9/31 anonim válasza:
OMG! Miért lenne ciki? 62 vagyok és sportolás célból naponta 30-35 km-t tekerek! Bp-en, városban és a zöldben is.
10/31 anonim válasza:
Ha liberális vagy akkor menő. Ha kormánypárti akkor ciki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!