Csípő forgó fájdalom lehet a kerékpározástól? (többi lent)
Nyereg és áttétel probléma is lehet.
Vagy kéne egy kifejezetten női nyereg, vagy esetleg a mászáshoz használt áttételhez túl nagy erőt kell kifejteni, akkor meg alacsonyabb, pörgősebb fokozatban kell a hegynek nekimenni.
Értem. Nem is tudtam hogy létezik női nyereg.
A váz is lehet gond? 21-es, de 18-as kéne a magasságomhoz állítólag. 167 cm vagyok. Mert akkor el kell gondolkodni azon hogy lecserélem a bringát. :(
Én inkább arra gondolnék hogy szokatlan terhelésnek tetted ki magad. Valószínűleg annyi van hogy szoktatnod kell magad az efféle megterheléshez.
A női nyereg általában fenékrészen szélesebb, jobban alkalmazkodik a női test sajátosságaihoz. Vázat lehet mérettáblázat alapján is választani de igazság szerint az a kényelmes ami igazodik hozzád, nyeregcső állítható, kormány szintén tehát ezeket lehet igazítani. A kisebb vázméret előnye hogy jobban tudsz ezekkel játszani. Ha számodra nem kényelmetlen akkor nem nagy, bár a férfi váz a rövidebb női felsőtest miatt némileg kényelmetlenebb olyan szempontból hogy jobban ki kell nyújtóznod. Egyébként nem tudom milyen kalkulátor ez, 18' az 42-es méret(2,54x18), 22'/46, ami egyáltalán nem sok egy középmagas embernek, persze feltéve hogy megfelelő vázat használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!