Erős prosztata? Fájdalom nagyobb távokon?!
Az a problémám,hogy kb a 40. km után már iszonyatosan fáj valószínűleg a prosztatám. Nem fenéktáji fájdalomnak mondanám, inkább a zacskó fölötti rész,gondolom a prosztatának nem kellemes a dolog és a zacskóm is nagyon befeszül.
Ez gondolom nagyon nem egészséges,pedig a nyergem elvileg nagyon jó.
Kerékpár: [link]
nyereg ilyen: [link]
Probléma lehet,hogy sima fürdőnadrágnak árult ugymond hosszú fürdőruha/rövidnadrágban űzöm, szerintetek sokat javítana a dolgon ha vennék egy betétes biciklis rövidnadrágot?
Én először elmennék urológushoz. Minél hamarabb.
Nekem is volt ilyen problémám gyulladás miatt. Sok oka lehet annak, hogy begyullad nem csak a biciklizés. Minden esetre muszáj elmenned dokihoz én is húztam a dolgot és az lett a vége, hogy már a kiválasztószervek is begyulladtak. Ha a szeméremcsontod fáj, akkor szinte biztos, hogy húgyúti gyulladásod van.
A prosztatagyulladás sokszor csak enyhe tünetekkel jár és ilyenkor jön elő. Nálam is így volt. Ha előjönnek máskor is a tünetek, akkor minél előbb menj orvoshoz, mert még könnyen kezelhető.
Ha gyulladás, akkor a bélelt nadrág sem fog segíteni.
Figyeld meg, hogy máskor vannak-e tüneteid. De tényleg nagyon enyhe dolgokra is oda kell figyelni, mert nem biztos, hogy komoly fájdalommal és erős tünetekkel jár. Akkor irány a doki, mert csak rosszabb lesz. Hidd el nem éri meg elhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!