Budapesten mennyire veszi komolyan a rendőrség a biciklik felszereltségére vonatkozó KRESZ szabályokat?
Az tapasztalatom,hogy ha nem az orruk előtt faszkodsz akkor békén hagynak.
Engem sem piszkáltak amikor 40el repültemát egy lépcsősort a Déli pu.ban csak utánam kiabalt,hogy "lasabban".
Én bmx el tolom evek óta, semmi nincs rajta... sötétedés után az övemre van csatolva egy piros villogó es a fejemen van fejlámpa... tapasztalatom szerint totál le se szarnak... mindig hallom az ilyen legendákat, hogy kit hol mennyire büntettek meg, mert nem volt csengője pl... en 31évem alatt megcsak meg sem állított rendőr, pedig tini korom ota "huligánkodok" bmx el anyám szerint :D
Pedig aztán mindenen keresztül közlekedem, jardán, úton, alluljároban, pont le se szarom, hol szabad, hol nem... egyszer meg tiniként Mamutban is tettem egy jó nagy kört miközben a biztonságiórök próbáltak elkapni.
Viszont azt mondom, lámpa ilyenek, a te felelősséged, a te életed óvják... ne azért tedd vagy ne tedd fel, mert a rendőr "büntethet" hanem mert élni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!