Lehetek még sikeres?
1 éve hagytam abba a kayakozást amit versenyszerűen üztem. A kerékpározás kezdett el érdekelni. 1 hónapja kezdtem el biciklizni, még nem vagyok egyesületnél. Az állóképességem nagyon jó, lábra is edzek. Gondolkoztam már pályakerékpározáson meg országútin is. Ennyi idősen ebben a sportban van esélyem?
16/f
Mivel sportoltál van esélyed. Gondolom a kajak mellet azért volt némi uszás és futás mert az szokott lenni...bringánál hatványozottan számít.
Viszont probálj leadni a felsőtest izomzatából az itt csak statikus suly lesz amit cipelni kell.
Jómagam a pályát hanyagolnám,nekem nem elég izgalmas,változatos. Az országuti az mégiscsak kint van,nem egy arénaban...nem beszélve a magyar pályák nem épp top állapotáról.
Régen kenuztam. Ott 14 évesen már nem nagyon vettek be senkit sem.
Több bringás érmem van, mint kenus.
Montinál még jól is jöhet az ismosabb felsőtest, mert jobban terhelődik a váll, hát, karok.
nem igaz,jobban terhelödik és akkor mivan?
Nem fog elfáradni,ha megis akkor valami hiba van a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!