Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A wish.com-rol rendeltetek mar?

A wish.com-rol rendeltetek mar?

Figyelt kérdés
Gyanusak ezek a 90 szazalekos leertekelesek, de megis egy hires oldal, csak nem kamu. Valaki tapasztalt rosszat?
2020. aug. 4. 04:20
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon is kamu!

Csak rengetegen bedőlnek neki

2020. aug. 4. 05:07
 2/5 anonim ***** válasza:
En rengeteg mindent rendeltem mar pl robotporszivot is.
2020. aug. 4. 05:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rendeltem még onnan.
2020. aug. 4. 06:22
 4/5 anonim válasza:
Már párszor rendeltem onnan. Sajnos megesett, hogy nem minden csomagomat szállították ki. Viszont a pénzt visszautalták. Nekem az a tapasztalatom,hogy apró dolgokat szabad csak innen vásárolni. Pl. karkötő, párnahuzat, plüss, napszemüveg... Mert amúgy egy ruha is amit kihoznak (ha kihoznak) annak nagyon rossz minőségű az anyaga. Számítástechnikai cikkeket pedig eszedbe ne jusson megvenni. Úgyanúgy ahogy ételeket, fogyást elősegítő cuccokat sem szabad rendelni.
2020. aug. 4. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem rendeltem, de miért lenne kamu? Viégszerte használják az emberek, ugyanolyan kínai cuccokat árulnak, mint az Aliexpressen. Aki meg valamit a 90%-os leértékelés miatt vesz és nem azért mert szüksége van rá és megnézte, hogy valóban mennyit is ér, mennyibe kerül máshol (pl. ebay, aliexpress), az meg is érdemli. 90%-os leértékelés sehol nincs a világon, max. egy csődbe ment üzletnél, ahol meg akarnak szabadulni a készlettől. Valójában soha nem kerültek a meghirdetett ár 10szeresébe azok a cuccok.
2020. aug. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!