Quatermain kérdése:
Mi a rendeltetése/célja a konditermekben található tükröknek?
Figyelt kérdés
Mindegyikben található és többet használják, mint az eszközöket. Ez miért van?2019. júl. 18. 05:44
1/7 anonim válasza:
Deadliftnél ha technikázol, tudod csekkolni oldalról a kezdőpozíciót. Ha be van durranva a karod, tudod nézegetni. Ha akarsz figyelni valakit, de nem direktbe ortó módon, tükrön keresztül diplomatikusabban megteheted.
Guggolni én is tükör nélkül szeretek, de szerintem tükörrel is lehet, annyira nem para.
2/7 anonim válasza:
Hogy az emberek belebámulhassanak. Ez az esetek 45.81%-ban az önimádatot jelenti, 53.25%-ban a csajok sggének a stírölését. A fennmaradó 0.94%-ban pedig azt, hogy nézhessék, hogy helyesen végzik-e a gyakorlatokat (pl szimmetrikusan emelik-e a súlyokat stb)
3/7 anonim válasza:
Elég optimista becslés az a 0.94%
4/7 anonim válasza:
Igen. De max 0.94%-ot tévedtem :)
7/7 anonim válasza:
Te kérdező vettél már kocsit, hogy végre legyen nőd? Vegyél egyet, vagy neked tényleg arra lesz csak jó a tükör a teremben, hogy bambuld a csajok seggét és álmodozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!