Hogy építsem meg?
Figyelt kérdés
Építek egy SS bicót, hátra egy kazettás agyat szeretnék, hogyha később át akarok szerelni több sebire, ne kelljen kerékcserével kezdenem. Hogyan tudok kihézagolni egy kazettát? Mi kell hozzá? Jó megoldás ez így szerintetetek?2020. júl. 30. 21:43
1/2 anonim válasza:
Magamnak a kazettás sorban lévő műanyag távtartókkal csinálnám, van épp elég hulladékom hozzá, de ezt szerintem egy bringásboltban is lehet kunyerálni, hisz minden ledobott sorban ott vannak. De jó pénzért kapható single speed távtartó gyűrűsor is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet! Erre nem is gondoltam, már majdnem megvettem 4 ezerért a készletet :D
2020. júl. 31. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!