Tényleg ilyen sok idő? Tényleg ilyen hosszú?
Figyelt kérdés
Budapestről Gárdonyba tervezek letekerni biciklivel, megnéztem az útvonalat a Naviki-n és azt írja hogy 6 óra hosszú. Van köztetek valaki aki már megtette ezt a távot? Tényleg ilyen hosszú?2020. júl. 19. 12:16
1/3 anonim válasza:
Nekem csak 4 órát ír, de ekkora távra és erre a minimális szintre ez is sok.
A Strava már csak alig több, mint 3 órát ír, pedig én többnyire montizok. (A Strava az utolsó 4 heti tekeréseid átalágából becsüli meg az időt.)
2/3 TR75 válasza:
Olyan ~60 kilométer. Edzettségtől függően 2-4 óra (de a 4 óra már tényleg nagyon kényelmes tempó).
3/3 anonim válasza:
Milyen bicajjal mész, merrefelé/milyen útvonalon mész, mennyire vagy edzett, és még néhány kérdés...
A lényeget kb. leírták előttem.
A 7-es út egyes szakaszain tilos menni, mi inkább kerülővel, Etyek felé szoktunk menni. De ott azért szint is van közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!