Ezzel a paraméterekkel lehet gyorsan közlekedni?
Shimano Altus 40/30/22
Shimano HG200-9 11-36T
Kerék: WTB Ranger Comp 29x 2.25 27tpi vagy konkrétan ki fog végezni az aszfalton?
Aszfaltra "nem ideális" a Ranger Comp, a WTB szerint is inkább földút és terep.
A WTB Riddler az, ami amolyan "mindenes".
A 40/30/22 áttétel sem igazán aszfaltra való.
De attól függ, mit értesz gyors alatt. Városban ettől még lehet adni neki, de nagyobb távon aszfalton lehet hátránya.
defura, volt már egy ilyen kérdés ma...
ez egy 29-es monti mi? nekem is az van, ezekkel az áttételekkel. a 30-as sebességet lehet vele menni, de ahhoz már nagyon kell tekerni.
A 24-25-öt simán ki lehet hajtani betonon ha jó a gumi. Ha nagyon traktorgumis akkor már kicsit nehezebb.
Meg hát a nyomással is játszani kell. Ha csak betonra mész akkor keményebbre kell fújni és nem fog akkora felületen hozzáérni a talajhoz - könnyebb lesz tekercselni.
Volt kérdés igen, de a kérdező nem egy-és-ugyanaz. Nekem 44-32-22, hátul meg Acera 9 sebességes, Jack Rabbit 2.1-es gumival. De érdekes, más is a sebességre megy... de akkor minek a monti? XD
Én csak elviekben kérdeztem, én terepra akarok majd menni, ha lesz időm.
jah láttam hogy nem teljesen ugyanaz :D
most jöttem meg, verettem egy jó a porban.
Meg az aratás és a kombájnok meg a traktorok jól megporították az utakat. Ilyenkor imádok menni... holnap meg láncot pucolni :D
Teljesen mindegy, hogy 44-es vagy 40-es a nagytányér, a 44-11-et úgysem tudod kitekerni. Tehát nem tudod legalább fél órán át 90-es pedálfordulattal tekerni síkon.
40-16/14-ben lehet kb. 30-33 km/h-t tekerni hosszabb távon is, de kezdőként 25 km/h alatt van a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!