Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Capriolo miért ennyire...

A Capriolo miért ennyire lesajnált márka?

Figyelt kérdés
Most néztem a 9.4 modellt, egész jó cucokkal szerelt árához képest. Mi a bökkenő akkor? Miért van lehúzva a márka?
2020. jún. 25. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol van lehúzva?
2020. jún. 25. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez a márka csúcs montija, ami igazából még mindig nem MTB alkatrészekkel van szerelve. Ez inkább egy monti gumis trekking. Egy komolyan vehető MTB a Shimano Deore szintjével kezdődik, valamilyen levegős villával. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy ez a bringa ne érné meg. De ez egy gazdaságos márka, ami jó ár/értékű bringákat kínál a belépő szegmensben. Minőségi kategóriában nem is próbálkoznak.
2020. jún. 25. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:

És akkor egy Dema Energy 3.0 helyette?

Olcsóbb is, "márkásabb" is.

2020. jún. 25. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem egy top márka, nem kell elvetni. Ebben az árkategóriában senki nem ad minőségi MTB-t. Ezek túra montik, kirándulni, megízlelni kicsit a terepbringázást megfelelőek. Nem tudom mi a nyerő vétel most ebben az árkategóriában.
2020. jún. 25. 23:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Vagy pl. Romet Mustang-ot kapnék a Capriolo árában, ami hasonló felszereltségű. De csak ha kapnék... ma már alig kapni valamit is.
2020. jún. 26. 05:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Le van rabolva minden. A gyárak leálltak, a karanténban pedig mindenki kedvet kapott a bringázáshoz. Nehéz ügy most bringát venni.

Kicsit körülnéztem ebben az árban. Nem tudom ezek közül mit kapni most, de ár/érték szempontjából érdemes még számításba venni a Cube Aim Prot és a CTM Reint is szerintem.

2020. jún. 26. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:

"Egy komolyan vehető MTB a Shimano Deore szintjével kezdődik"

A Deore már majdnem verseny-szint. Hobbi kategóriában bőven jó az Altus meg az Acera, de ha nem igény, hogy meredeken is szinte álló helyzetből lehessen váltani, akkor a Turney sem olyan ördögtől való szerkezet, mint sokan mondják...

2020. jún. 29. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Szubjektív, hogy kinek hol húzódik a határ. Nálam (és tudtommal a shimano szerint is) az XTR a verseny szint, a Deore, SLX és Deore XT pedig a három hobbi szintű MTB groupset. Én Alivio alá még trekkingen sem szívesen adnám. Igaz, én elég kényes vagyok a műszaki dolgokra. Ha fél fordulattal később vált a rendszer, már keresem mi a hiba. Ezen simán múlhat, hogy feljutok-e egy emelkedőn, vagy a közepéről tolhatom.
2020. jún. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!