Mi a véleményetek erről az országútiról? Vagy milyen országúti kerékpárt ajánlanátok ebben az árkategótiában?
Figyelt kérdés
Most egy CUBE Attain 2017 vagy 2018-at néztem ki, de sajnos nincs a méretemben...(176cm vagyok es csak 50-es van)
200 és 250ezer ft között milyen országútit ajánlanátok ami ár érték arányban a legkorrektebb?
2020. jún. 12. 23:59
1/1 anonim válasza:
Nekem nem tűnik rossznak. Ahogy néztem Claris szettel van. Ha alap felhasználó vagy akkor teljesen jó, nem hiszem, hogy bármi bajod lenne vele. Használtban nem gondolkozol? Ennyiért már karbont is találsz. Ha nem ismered akkor ajánlom a testbike oldalt, ott van bolhapiac, de Facebook-on is van outis adok-veszek csoport
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!