Hervis vagy decathlon sajatmarkas bringaja a jobb?
Igen,a valto nelkuli szerintem is jobb valasztas,kevesbe valoszinu a meghibasodas.
Nem hiszem,hogy valtogatnek meg szaguldoznek 😅
Csak kinezetre annyira nem tetszenek ezek a varosi noi bicajok...mindig MTB om volt lehetoleg ferfi vazzal(pedig no vagyok).
Sigle speed bringát é nem vennék, még síkvidéken munkába járva is hasznos, ha tudsz váltani, pl. mikor elindulsz kereszteződésből nem azt az áttétet akarod, mint mikor haladsz, plusz izzadástól is meg tudod kímélni magadat. A 3 sebességes agyváltós városi bicajok meg nem drágák.
A kérdésre: szerintem a Decathlon sajátmárkásai jobbak, mint a Hervis-é. Viszont az igényeid alapján egy Neuzer Balaton vagy egy Csepel Budapest N3-as váltóval elég lenne neked, ezeknél meg nem kapsz olcsóbbat Decathlon sajátmárkásból. Ezekből van egysebességes is, de én az agyváltóst választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!