Milyen biciklit vegyek?
22 éves lány vagyok. Kb 130 ezer forint lenne amit rászánok, nem tudom ez elég-e. Tavaly valami kérdés alatt láttam egy linket egy Kelly's (azt hiszem ez volt a márka) biciklirol 105 ezerert, az nagyon tetszett, de már nem találom.
Szóval általában úton használnám, bicikliutakon, autouton, Balatont korbetekerni, plusz a varosba maszkalni vele, ilyesmik. De például a töltésen ha tekerek van aszfalt, de vannak részek ahol kavicsos, és a barátom vékonykereku biciklijen ki is lyukadt a gumi rogton ott. Szóval olyasmit szeretnék, hogy azért ilyeneket kibirjon majd a bico, de alapvetően nem hegyekbe meg foldesutakra keszulok vele.
Olyan elkepzeleseim vannak, hogy legyen konnyu, mert a mostani bicajom nagyon nehez :D illetve nekem a ferfi vaz jobban tetszik a noinel, meg hogy szép legyen úgy alapból a bicikli. Tudtok ajanlani valamilyet? Vagy valami kiindulast, hogy mikre keressek ra?
Köszönöm előre is!
2012es crossway v15
villa (teló): Suntour SF-M3000, 50 mm rugóút
hajtókar: Suntour XR-178 48-38-28T
lánc: KMC Z51
fogaskoszorú: SunRace CS-M8 11-32T8S
középrész: Cartridge Bearing
első váltó: Shimano Altus, FD-M191
hátsó váltó: Shimano Acera, Acera-X
fokozatok száma: 3×8
pedál: XC Acél
felni: Cross Comp V
első agy: QR Alu
hátsó agy: Shimano Altus hátsó, FH-RM30
külső gumi: Cross 700×40c
kormány: Merida Speed 30mm emelés600 mm széles
markolat: Merida Kraton
kormányszár: A-Head
kormánycsapágy: A-Head
nyereg: Comfort
nyeregcső: 27,2 mmRugós
féktest: Linear "V"
fékváltó kar: Shimano Altus/Acera,
ST-EF51
Na ez az... ez egy erős belépő kategóra, ez a felszereltség ma 150-180között mozog...
😂😂😂akkor ezt igennek veszem!
Egy ismerősünk szólt a keresztapámnak aki velünk él hogy egy kutya van a padlásán és azzal a biciklivel jött,mi meg pont nekem kerestünk biciklit mert kinőttem és akkor megkérdeztük eladó e és eladta 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!