Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit vegyek?

Milyen biciklit vegyek?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Kb 130 ezer forint lenne amit rászánok, nem tudom ez elég-e. Tavaly valami kérdés alatt láttam egy linket egy Kelly's (azt hiszem ez volt a márka) biciklirol 105 ezerert, az nagyon tetszett, de már nem találom.

Szóval általában úton használnám, bicikliutakon, autouton, Balatont korbetekerni, plusz a varosba maszkalni vele, ilyesmik. De például a töltésen ha tekerek van aszfalt, de vannak részek ahol kavicsos, és a barátom vékonykereku biciklijen ki is lyukadt a gumi rogton ott. Szóval olyasmit szeretnék, hogy azért ilyeneket kibirjon majd a bico, de alapvetően nem hegyekbe meg foldesutakra keszulok vele.

Olyan elkepzeleseim vannak, hogy legyen konnyu, mert a mostani bicajom nagyon nehez :D illetve nekem a ferfi vaz jobban tetszik a noinel, meg hogy szép legyen úgy alapból a bicikli. Tudtok ajanlani valamilyet? Vagy valami kiindulast, hogy mikre keressek ra?

Köszönöm előre is!

2020. jún. 5. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd vissza a rovatban, csak az elmúlt héten volt vagy három hasonló kérdés, kb. ugyanezzel az összeggel, és szintén lány.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas

Mondjuk arra készülj fel, hogy nagyon le vannak rabolva a bringaboltok, a vírushelyzet alatt rengetegen vettek bicajt.

Trekkinget nézz elsősorban, a tegnapi/tegnapelőtti kérdésnél is volt egy szép fehér-türkiz Kellys ajánlat.

A "könnyű" elég viszonylagos fogalom, inkább írd meg, hogy hány kiló a mostani bicajod, ami nehéz. :)

2020. jún. 5. 14:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt az egyik kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__1..

Ezt említettem az előbb:

[link]

2020. jún. 5. 14:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 14-15 kg egy trekking...
2020. jún. 5. 15:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Gepida is kb. az az összeghatár, amit írsz..

[link]

2020. jún. 5. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Valahol ezt a Cliff-et is ajánlották:

[link]

2020. jún. 5. 15:13
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

Csak aut vedd számításba, hogy ezeken a bringákon, a legalja legolcsóbb alkatrészek vannak...

Arra jó, hogy időnként letekerj a boltig, de komolyabb felhasználásra szinte alkalmattlanok.

2020. jún. 6. 06:41
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

#6: megint kezded az okoskodást.... Már csak az maradt le, hogy másfél millánál kell kezdeni a bicajozást. :-D :-D :-D

7-8 éve nyúzok egy Meridát, évi 6-8 ezer km.

Ez nem a "boltig" kategória használat.

tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kétévenként karbantartással, lánccsere, stb. - de ez minden bicajnál normális.

2020. jún. 6. 07:47
 8/16 anonim ***** válasza:
31%

Nem az a lényeg, hogy mi van a vázra írva, hanrm, hogy az alkatrészekre mi van írva...

7-8 éve nyúzol egy meridát... ok... és milyen felszereltsége van annak a meridanak? Erősen ketlem, hogy tourney, meg tipismegnevezéstelen sprszámozott szar alkatrészekből állna, amibe évi 6-8ezret raksz...

2020. jún. 6. 09:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Crossway V15, Acera váltóval.

Szerintem abszolút átlag kategória...

2020. jún. 6. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Nameg az se mindegy, hol nyúzod... az alföldön, vagy budán, ahol az első emelkedős váltásnál fog szétreccsenni a tourney szar.
2020. jún. 6. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!