Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a felszereltség megéri a...

Ez a felszereltség megéri a pénzét?

Figyelt kérdés

Engem annyira nem zavar az ún. "noname" váz, csak a felszereltsége legyen alsó-közép / középkategóriás, ne bóvli nagyon alsó szintű. Kérdés, ezt az árat megéri-e, vagy van-e jobb, vagy hasonló, olcsóbban?

kerékméret: 29"

váz: alumínium 6061

első teló: SR Suntour XCE-DS

sebesség: 16

váltókar: Shimano Altus SL-M315 2x8 fokozat

váltók: Shimano Alivio RD-M4000, Shimano Altus FD-M315

hajtómű: Shimano Altus FC-M315 36/22T 170 mm

fék: Shimano BL-MT200 hidraulikus tárcsafék

féktárcsa: Shimano SM-RT10 centerlock 160 mm

gumi: 29x2,1 saját márkás szerintem

felni: alumínium duplafalú

hátsó és első kerékagy: Shimano Tourney FH-TX505 alumínium, Shimano Tourney HB-TX505 alumínium

fogaskerék: Shimano CS-HG200 11-32T 8 fokozat

kormány: alu, 720 mm

pedál: műanyag FP-804

súly: 15.4 kg

És mindezt, 160 ezerért. Ez alatt nem találtam még, csak full Tourney-s kerékpárokat. Az álom a legalább belépő szintű Deore lenne, de természetesen az 200-tól indul...

2020. jún. 3. 05:46
A kérdező szavazást indított:
Tourney
Altus
Alivio
Acera
2 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor a helyzet nem bonyolult, vársz még egy vagy két hónapot, gyűjtesz 40-50 ezret és veszel olyat ami az álmod. Bocs, de bolond az, aki kifizet 160 ezret valamiért csak azért mert arra telik, miközben 40 ezerrel drágábban megtehetné amiről álmodik...
2020. jún. 3. 06:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy azt gondolom azzal nem lenne gondom. Olyan mint az autóknál a Honda, megbízható. Ettől független egy Altus / Alivio is lehet jó nem?

Másik, hogy cafeteriát szánnám rá, amire minimálisat akarok ráfizetni.

2020. jún. 3. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!