Kerékpáros computerekhez való senzorok párosíthatók mobiltelefonnal is?
Figyelt kérdés
Egy ideje szemegetek komolyabb navigálni is képes kerékpáros computerekkel, az erdőben való tekeréshez, illetve szeretnék majd hozzá egy pedálfordulatmérőt is. Egyenlőre a Garmin Edge 130-at néztem ki, de ugye az ára.... Viszont tegnap este találtam a Ride wigth GPS nevű appot, aminek aminek nagyon részletes térképe van, tudja küldeni a poziciómat is, illetve bluetoothos beállításai közt van olyan, hogy senzorok párosítása, sőt még a Garmin Varia radart is tudja kezelni. Esteleg valakinek tapasztalata, hogy akár a Garmin, vagy Bryton vagy más gyártó érzékelőit tényleg össze lehet a mobillal párosítani, mert akkor vennék inkább egy olcsó mobilt, és azt használnám tekeréshez.2020. máj. 28. 15:50
1/1 anonim válasza:
Változó. Nekem Samsung telefonnal sikerült a Bryton pulzusmérőt és a sebességmérőt, a pedálfordulat mérőt viszont nem. Pedig ugyanúgy Ant+-os mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!