Lehet ebbe a biciklibe + fokozatot be tenni?mert a 6 nem elég!
#bicikli fokozat
2020. máj. 24. 21:09
11/18 anonim válasza:
Szerintem jó eséllyel maradhat a középcsapágy (ha nem nagyon gáz a szélessége) és talán a lánc is. A hátsó váltót is meg lehet próbálni megtartani. A jelentős tétel az új hajtómű, új első váltó, új első váltókar, ezekből a SunRace (a hátsó váltója úgyis az) kijön összesen kábé 10 ezerből, ha az ebike.hu árait nézem. A bovden, bovdenház filléres dolgok. A munkadíj fogalmam sincs, mennyi lesz.
12/18 anonim válasza:
Mondjuk a képeket megnézve nagyon rövidnek tűnik a kanál. Lehet, hogy az a hátsó váltó nem vinne el egy három sebességes hajtóművet.
13/18 anonim válasza:
Vagy nem használja a háromtányérosból a legkisebb tányért. Végülis azt nem írta, hogy rövidebb áttételre is szüksége lenne, mint a mostani.
14/18 anonim válasza:
Én is akartam hasonló módosítást 7-es váltót hátulra de még éppen eszembe jutott megkérdezni hogy ezzel gyorsabban tudok menni és mondta hogy nem az első és az utolsó lánckerék ugyanakkora csak több fokozat van a kettő között ja akkor nem kell semmi értelme
Első váltót egyébként rakathatsz fel de ha már költesz a ne 3-asat 4-eset mert 24 sebességed lesz nem 18
15/18 anonim válasza:
4-es első hajtómű??? Fényképen láttam már olyat, de szerintem gyakorlatilag nem létezik. Értelme sem sok van, mert ahogy hátul, úgy elöl sem fog tudni nagyobb tartományt lefedni vele, csak több lesz az átmenet. Közép- és felső kategóriában már három tányéros hajtómű sincs, csak 2 vagy 1.
16/18 anonim válasza:
4es? Létezik....ki gyartja. Van hozzá váltó és kar is?
17/18 Alex Fly válasza:
Végül is megoldható. Mindössze kb. a duplájába kerül annál, amennyivel drágább egy gyárilag több sebességes modell...
18/18 A kérdező kommentje:
kérdés volt nem vélemény kutatás!
2020. máj. 28. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!