Bicikli felújítás/vásárlás?
Üdv! Szeretném a biciklimet picit felújítani.
Összesen 40-55.000 Ft-om van rá.
A bicikli állapota: A sebességváltó nem működik rendesen, nagyon ragad, a fékek fognak /nagyjából/ a gumival nincsen gond, ha váltok, akkor a lánc elkezd recsegni, csattogni, valószínűleg cserélni kéne, emelett szeretném lefesteni feketére, ezt néztem: [link]
Tudom, hogy ez autófesték, de ilyesmit ajánlottak, a lényeg az, hogy ne kopjon le, mennék vele olyan helyen is, ahol akár egy-egy kő fel pattanhat, nem szeretném ha ezzel egyből le is esne a festés.
Kérdés: Megéri-e felújítani? Esetleg több infó kell?
Esetleg vegyek újat? Leírások szerint a legmegfelelőbb nekem egy Mountain Bike típusú bicikli lenne a legmegfelelőbb All-terrain gumival, nem sportolnék, néha-néha mennék biciklizni, olyankor viszont akár terepen is, szóval nem szeretném, ha az első dombnál elkezdene recsegni a bicikli, a gumi pedig kilyukadna.
Használt dolgok szóba jöhetnek természetesen, bár használtra valószínűleg csak akkor lenne szükségem, ha teljesen új biciklit vennék, kérdés azonban, hogy megéri-e, mert simán eltudom képzelni, hogy ennyiből már egy egészen jó biciklit össze lehet hozni, elvégre maga az alváz működik, szóval a legdrágább dolog már meg is van.
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg elviszem majd szakemberhez, úgy a legegyszerűbb!
Mindenkinek ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!