Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi ez a hiba, és hogy lehet...

Zero-eco86 kérdése:

Mi ez a hiba, és hogy lehet orvosolni?

Figyelt kérdés
Biciklimen(MTB)ha visszafelé forgatom a pedált néha megakad a lánc, majd hirtelen tovább forog, illetve egyszer le is esett. Kerestem rá választ a neten, de ezt a hibát így ebben a formában sehol nem említik. Használt bicikli, nem rég vettem, és próbálom felmérni az állapotát.

2020. máj. 15. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg lánc/hátsó fogaskeréksor állapotát érdemes megnézni. Lehet, hogy a lánc új, de a hátsó sor nem lett cserélve (bár ettől még nem kellene akadnia). Ha elviszed egy szervizbe, ingyen is ránéznek és elmondják mit kell rajta javítani.
2020. máj. 15. 21:15
 2/3 tothp ***** válasza:
Szerintem egy komplett takarítással kezdd. Vátógörgők, lánc, kazetta, Van hyogy tisztának tűnik , közben meg ragad a szutyoktól.
2020. máj. 16. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:

alapos takarítás (lánc, lánckerekek, váltók, váltógörgők) és ezután egy váltóbeállítás - valszeg nem pontos a váltó és emiatt akad meg a lánc.

ha utána sem jó, akkor lehet továbbmenni.

2020. máj. 17. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!