Ezt lehet valahogy orvosolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma megvásároltam egy Outlast Trinity-t.Ez a “csomag” tartalmaz 2 játékot és egy DLC-t.Két lemezt kapunk: Disc 1 és Disc 2.Az első lemezen (disc1) az Outlast van és a DLC (Outlast whistleblower).A második lemezen (disc2) pedig az Outlast 2 van.Szóval Xbox-ra ezt megvásároltam.Amikor ugyebár elkezdtem a telepítést,azaz behelyeztem az első lemezt (disc1) amin az Outlast és a DLC van,nem ezeket töltötte le,hanem az Outlast 2-öt,ami ugyebár a második lemezen van (disc2).Miután letöltötte,megpróbáltam a másik lemezt is behelyezni,amin eredetileg lett volna az Outlast 2,de amikor behelyeztem elindult a játék.Ezt megismételtem,újra behelyeztem az első lemezt,de azzal is elindult a játék.Tehát a két lemez közül bármelyiket behelyezhetem,úgyis csak az Outlast 2-öt kapom meg.Neten is rákerestem,voltak még hasonló esetek,de megoldást sehol sem találtam.Megpróbáltam ki kapcsolni a konzolt,majd megint be és utána megpróbálni letölteni a disc1-en levő játékot meg DLC-t de ugyanez volt a helyzet.Továbbra is a disc2 tartalmát indítja el,azaz az Outlas 2-öt.Letöröltem a játékot,majd újra megpróbálkoztam a másik játék meg DLC letöltésével,de megint csak az Outlast 2-öt kaptam...Megpróbáltam a lehető legérthetőbben megfogalmazni a problémámat,nagyon megköszönném ha segítenétek.Ez a gyártó hibája? Mi lehet a baj? Hogyan tudom ezt orvosolni? A válaszokat előre is köszönöm!2019. dec. 20. 21:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!